0

Voksi Lämpöpussi Urban, Sea Green

279,00 €
Sisältää alv:n

Norjassa suunniteltu Voksi Urban on uudenaikainen ja tyylikäs, kylmän talvikelin lämpöpussi lapselle.

Pidä kiirettä. Vain 1 kpl jäljellä.
Määrä

Norjassa suunniteltu Voksi Urban on uudenaikainen ja tyylikäs, kylmän talvikelin lämpöpussi lapselle. Sen valmistuksessa on käytetty huippuluokan luonnonmateriaaleja lapsesi hyvinvoinnin parhaaksi. Se tarjoaa hyvät ja lämpimät puitteet pienokaiselle - aina vastasyntyneestä alkaen, jopa reilu neljän vuoden ikään asti.

Pitkän käyttöiän Voksi Urban sopii käytettäväksi vaunussa, rattaissa tai vaikka pulkassa. Makuupussin kestävä nylonpinta pitää kosteuden ja tuulen varmasti loitolla. Pussin alaosan lämmin ja hengittävä täyte on 100 %:sta villaa, päällimmäisen osan ilmava täyte on untuvaa.

Voksi Urban-lämpöpussin ala- ja yläosa yhdistyvät vetoketjun avulla, ja lisäksi mukaan kuuluu pidempi yläosa, joka pidentää pussin käyttöikää huomattavasti. Voksi Urbanissa on valmiiksi tikatut kohdat, jotka voi leikata auki jotta niistä voi pujottaa läpi lastenrattaiden turvavaljaat. Mukana tulee myös helposti pestävä päänalunen.

Alaosa on 100 %:sta villasta valmistettu. Sen puhdistamiseen soveltuu parhaiten pakastaminen ja tuuletus. Yläosan täyte on 90% untuvaa ja 10% höyhentä, ja se voidaan pestä pesukoneessa, 40 asteen hienopesuohjelmalla.

Pituus sisältä/ulkopuolelta 84/88 cm, jatkopalan kanssa 108/112 cm.

Voksi Urban toimitetaan hengittävässä säilytyslaukussa, joka suojaa pussia silloin kun sitä ei käytetä.

01813040-20090

Lisätiedot

Hinta
180-300€

Tilausviitteet

Saatat pitää myös

Usein ostettu yhdessä

  • Voksi Lämpöpussi Urban, Sea Green
  • +
  • Lansinoh Pullotutti keskinopea 3kk+
  • +
  • ErgoSleepsuit Unipussi TOG 2.5, Sage vihreä, 3-12kk
  • Yhteishinta: 376,30 €

Voksi Lämpöpussi Urban, Sea...

279,00 €