Britax B-Agile M, Cherry Wine

199,00 €
289,00 €
Sisältää alv:n Alhaisin hinta viimeiseen 30 päivään ennen alennusta: 199,00 €

Britax B-Agile M, Cherry Wine

Pidä kiirettä. Vain 1 kpl jäljellä.
Määrä

Sopii jokapäiväisiin retkiin kapean muotoilunsa ansiosta. Fiksu yhden käden kasaus ja kompakti koko tekevät käsittelystä helppoa myös reissussa. Lisäksi pehmustettu lie-flat istuinosa tarjoaa lapsellesi erinomaista mukavuutta.

Leveydeltään vain 55,5 cm, joten se on erityisen kapea ja helposti käsiteltävä: täydellinen jokapäiväisiin seikkailuihin. Fiksu yhden käden kasaus tarkoittaa kompakteja, pystyssä pysyviä lastenrattaita, jotka ovat helposti käsiteltävissä ja varastoitavissa.

Tilava lie-flat istuinosasäädettävällä selkänojalla ja pohjetuella takaa äärimmäisen mukavuuden. Selkänojaa voi säätää yhdellä kädellä, joten voit kallistaa sitä helposti lasta häiritsemättä.

Rattaat voidaan muokata tarpeisiisi sopivaksi ensimmäisestä päivästä alkaen. Istuin on yhteensopiva pehmeän kantokassin kanssa tai voit liittää rattaisiin minkä tahansa Britax Römer -turvakaukalon tai Britax Römer – vaunukopan valinnaisilla CLICK & GO® - adaptereilla.

Voit hyvillä mielen lähteä rentouttavalle kävelylle auringonpaisteeseen, koska suuri kuomu integroidulla (UPF 50+) aurinkosuojalla, suojaa pientä matkustajaasi. Siinä on myös tuuletusikkunat erittäin kuuman sään varalta.

Yhden käden kasausmekanismimme avulla pystyt nopeasti ja helposti kasaamaan rattaasi, jolloin pystyt pitelemään lastasi toisella kädellä. Sen automaattisen kasausmekanismin ansiosta voit olla varma, että se pysyy kasassa, kunnes haluat taas käyttää sitä. Koska Agile M pysyy pystyssä kasattuna, kangas ei osu likaiseen maahan.

Voit tehdä lapsesi matkasta vieläkin mukavamman säädettävän selkänojan avulla. Istuinosa voidaan taittaa makuuasentoon vastasyntynyttä varten ja istuinasennossa se sopii lepäävälle taaperolle. Lapsen on mukava olla riippumatta siitä nukkuuko vai istuuko hän.

Erilliset etu- takajousitukset mukautuvat automaattisesti lapsesi painon mukaan ja pitävät rattaat tasapainossa sekä varmistavat tasaisen kyydin myös kuoppaisilla teillä.

Kun lähdet pitkälle päiväretkelle tai käyt asioilla, voit laittaa suurikokoiseen säilytyskoriin.

Jotta kasvava lapsesi tuntisi olonsa mukavaksi, saaavat jalat tukea, kun jalkatuki on alhaalla. Näin pienet jalat ovat mukavasti, vaikka ne olisivat kasvaneet ohi käsituesta.

Etupyörät voivat kääntyä vapaasti tai ne voidaan lukita asentoonsa. 

Istuintilan mitat: 35x86,5cm

Sisältyvät varusteet: Mukiteline,Sadesuoja

Säädettävä jalkatuki: Kyllä

Tuotteen mitat:  69x55,5x36cm

Tuotteen paino: 10kg

02580151-20007

Lisätiedot

Ikäryhmä
2 vuotta
6kk
12kk
Hinta
180-300€
Rattaan istuinosa käännettävissä
Ei
Vuodenaika
Kesäkausi
Talvikausi

Tilausviitteet

Usein ostettu yhdessä

  • Britax B-Agile M, Cherry Wine
  • +
  • Britax B-Agile M, Elephant Grey
  • +
  • Britax B-Agile M, Black Shadow
  • Yhteishinta: 597,00 €

Britax B-Agile M, Cherry Wine

289,00 € 199,00 €