3

Voksi Kaukalopussi Move X, Grey

119,00 €
Sisältää alv:n

Voksi Kaukalopussi Move X, Grey

Pidä kiirettä. Vain 1 kpl jäljellä.
Määrä

Voksi Move X kaukalopussi on täydellinen varuste matkailuun talveksi 0-18 kk vauvalle. Yhdistelmä luonnonmateriaaleja villaa, untuvaa, höyhentä, ja pehmeää puuvillaa pitävät pikkuisesi lämpimänä kylminä päivinä. Alaosan villatäyte siirtää kosteutta pois vauvan vartalolta, pitäen lämpötilan eritysen tasaisena ja mukavana. Untuva- ja höyhentäyte yläosassa luo pesämäisen ja kevyen suojan lapsellesi. Ulkokuori on päällystetty ekologisella BIONIC-FINISH®ECO -pinnoitteella, mikä pitää tuulta ja vettä. Kaikki materiaalit ovat Öko-Tex sertifioituja.

Move kaukalopussi on suunniteltu sopivaksi useimpiin vauvan turvakaukaloihin ja siihen on kehitetty myös pikavetoketju. Pikavetoketju toimii siten, että vetäen molempia vetoketjun puolia, vetoketju avautuu itsestään nopeasti. Tämä toiminto on kehitetty esimerkiksi hätätilanteita varten, jos on tarve saada pikkuinen nopeasti pois kaukalopussista. Vetoketju pysyy normaalissa käyttökunnossa tämän jälkeenkin, ja pikavetoketju on vain lisätoiminto vetskarissa.

Sopiva talveksi

Sopii useimpiin turvakaukaloihin

Pika-vetoketjun avaus hätätilanteissa

Valmiit reiät turvakaukalon valjaille

Huppua saa kiristettyä

Keskelle sijoitettu vetoketju nopeaa tuuletusta varten

Sisävuori puuvillaa, ulkokuori nylonia Bionic-finish®eco -päällysteellä

Täyte: yläosa 70% untuvaa, 30% höyhentä; alla 100% villaa

Öko-tex sertifioidut materiaalit

Mitat: 83-93 (P) x 39 (L) cm

Suositeltu käyttöikä: 0-18 kk

Pesu: 40°C hienopesuohjelmalla

Voksi Move X sopii erinomaisesti myös käytettäväksi lastenvaunuissa vauvan ollessa pieni, sillä normaalia rataspussia pienemmän koon ansiosta se mahtuu erinomaisesti vaunukopan sisään.

Turvakaukalon lämpöpussi on myös turvallisuuden kannalta erittäin tärkeä, sillä valmiiksi tehdyistä rei’istä pujotellaan turvakaukalon valjaat lapsen ylle ja siten valjaat saa kiristettyä riittävän tiukalle - ilman että lapsen ja vöiden väliin jää paksua vaatekerrosta. Voksin lämpöpussit on törmäystestattu ja hyväksytty käyttöön BeSafe-turvakaukaloiden kanssa, mutta sopivat myös useampien turvakaukaloiden kanssa.

01813191-1981

Lisätiedot

Ikäryhmä
0kk
2kk
3kk
4kk
6kk
8kk
12kk
16kk
Vuodenaika
Talvikausi

Tilausviitteet

Saatat pitää myös

Usein ostettu yhdessä

  • Voksi Kaukalopussi Move X, Grey
  • +
  • ezpz Mini Bowl Ruokailukulho, Gray
  • +
  • ezpz First Food Set, Gray
  • Yhteishinta: 170,80 €

Voksi Kaukalopussi Move X,...

119,00 €