Nanny Kätkythälytin

172,00 €
179,00 €
Sisältää alv:n Alhaisin hinta viimeiseen 30 päivään ennen alennusta: 179,00 €

Nanny Kätkythälytin

Pidä kiirettä. Vain 2 kpl jäljellä.
Määrä

Nanny on turvallinen, laadukas ja helppokäyttöinen vauvan hengityksen valvontaan suunniteltu laite, joka hälyttää äänekkäästi mikäli vauvan hengitystiheys laskee liikaa. Aikainen hälytys antaa vanhemmille mahdollisuuden antaa ensiapua ja kutsua apua paikalle.

Vauvan jatkuva tarkkailu saattaa olla vanhemmille yllättävän stressaavaa. Ei ole mahdollisuutta levätä, koska energia kuluu vauvan tarkkailuun. Miksi suotta väsyttää itseänsä vauvan jatkuvalla vahtimisella, kun siihen on olemassa apuväline?  Nanny valvoo puolestanne - levänneenä vanhemmat jaksavat hoitaa vauvaa paremmin.

 • Turvallinen - sertifioitu lääkinnälliseksi laitteeksi - käytössä myös sairaaloissa
 • Helppokäyttöinen - koostuu vain kahdesta yksiköstä - ei monimutkaisia kytkentöjä
 • Helppo ja turvallinen langallinen laite ei ota langattoman tapaan häiriöitä esim radiosignaaleista
 • Saattaa pelastaa lapsesi hengen
 • Vanhemmat voivat levätä rauhassa lapsen nukkuessa - monitorissa vilkkuu vihreä valo vauvan hengityksen tahdissa
 • Patjakoko markkinoiden suurin- tarvitset vain yhden patjan
 • Takuuaika markkinoiden pisimpiä (takuu 2 vuotta)

Laite koostuu kahdesta yksiköstä; hälytyslaite sekä vauvan patjan alle asennettava herkkä sensoripatja joka tarkkailee jatkuvasti lapsesi toimintoja.

Nanny on helppo käyttää

Nannyn saat toimintavalmiiksi hetkessä. Kun vauva hengittää, vilkkuu monitorissa vihreä valo vauvan hengityksen tahdissa. Mikäli vauva on hengittämättä laite lähettää voimakkaan hälytysäänen joka lakkaa vasta kun laite suljetaan. Hälytinyksikkö on johdon päässä mikä tarkoittaa sitä, että toisin kuin langattomat mallit, Nanny ei ota häiriöitä muista langattomista laitteista.

Nannyn patjakoko on markkinoiden suurimpia

Nannyn sensopatjan koko on markkinoiden suurin; jo yhdellä patjalla pystyy valvomaan mainosti vauvan unta. Mikäli vauvan sänky on erittäin suuri tai vauva käy usein mummolassa nukkumassa, voi lisäpatjan hankkiminen olla ajankohtaista.

Nanny on testattu

Nanny on sertifioitu käytettäväksi lääkinnällisenä laitteena (MED 070008) ja se on käytössä myös sairaaloissa. Nanny on käynyt läpi tiukat testit ja täyttää lääkinnällisille laitteille asetetut standardit ja määräykset. Sairaalakäytön lisäksi Nanny on on ollut saatavilla ja käytössä sairaaloissa ja kodeissa kaikkialla Euroopassa vuodesta 2004 ja sen on valmistanut Jablotron, suurin hälytysjärjestelmien valmistaja Tsekin Tasavallassa.

Nanny on turvallinen

Nanny ei ole fyysisessä kosketuksessa vauvan kanssa, ja se ei myöskään aiheuta säteilyä. Nanny käyttää paristoja, ei verkkovirtaa. Tämä on erityisen hyödyllistä, jos on olemassa muita lapsia talossa, jotka voivat vetää johdon irti pistorasiasta.Nanny toimii kahdella AA-paristolla, Laitteessa on vähäisen virran merkkivalo ja sitä ei ole mahdollista laittaa päälle mikäli pattereiden virta on liian alhainen.

Mikä erottaa Nanny:n muista hälyttimistä?

Nanny valvoo vain ja ainoastaan vauvan hengitystä, siinä ei ole mitään ylimääräistä toimintoa joka voisi aiheuttaa laitteen toimintaan mahdollisen järjestelmävirheen. Nannyn takuu on ainutlaatuisen pitkä, 2 vuotta, joka on pisin markkinoilla olevien vastaavien laitteiden takuuaika. Kun vauva oppii irrottamaan sukan jalastaan, on mahdollista että hän oppii myös irrottamaan hälyttimen vaatteistaan - mikä on vaarana vaatteisiin kiinnitettävien hälyttimien kanssa.  Nannyn sensoripatja on vauvan patjan alla, joten vauva ei pääse siihen käsiksi.

Hälytinyksikkö

140x80x35xmm, paino 150 g, valmistusmateriaali ABS

Sensoripatja

BM-02D kooltaan 305x500x15mm, paino 1500g, valmistusmateriaali PVC-P

Jatkojohto 5 metriä pitkä johto 

Jakoliitin on tarkoitettu kahden patjan yhdistämiseen samaan hälytysksikköön. Seinätelineessä saat hälytinyksikön kiinnitettyä seinälle, mikäli et voi tai et halua asettaa yksikköä sängyn laitaan.

 

HUOM! Koska kyseessä on lääkinnällinen laite, ei tuotetta koske normaalit verkkokauppamme vaihto- ja palautusehdot. Tuotteen laatikossa olevat sinetit on oltava avaamattomat jotta tuotteella on palautusoikeus. Avattua tuotetta ei voida palauttaa tai vaihtaa. 

167100-

Lisätiedot

Ikäryhmä
0kk
2kk
3kk
4kk
6kk
12kk
Hinta
100-200€

Tilausviitteet

Usein ostettu yhdessä

 • Nanny Kätkythälytin
 • +
 • Lansinoh maidonkerääjä/alipainerintapumppu
 • +
 • Avent Maidonsäilytysastiat 10kpl + sovitin
 • Yhteishinta: 213,80 €

Nanny Kätkythälytin

179,00 € 172,00 €