0

Lola Lykke Tukivyö Raskauden jälkeinen, XS

99,00 €
Sisältää alv:n

Lola Lykke Tukivyö Raskauden jälkeinen, XS

Harmi. Tuote ehti loppua Outletista.
Määrä
Toimitamme keskusvarastolta. Toimitusaika 1-2 viikkoa.

Raskauden jälkeinen Core Restore tukivyö tukee tehokkaasti keskivartalon lihaksia ja niveliä, vähentäen selkäkipuja ja parantaen ryhtiä. Kaksiosainen kiinnitysmekanismi mahdollistaa täydellisen istuvuuden vatsan alueella.

AVAIN SYNNYTYKSEN JÄLKEISEEN PALAUTUMISEEN – Raskausaikana varsinkin keskivartalon pito heikkenee ja löystyy, Core Restore tukivyö tukee tehokkaasti raskaushormonien takia löystyneitä keskivartalon lihaksia ja niveliä. Se auttaa kutistamaan kohtuasi, tehostaa verenkiertoasi, vähentää selkäkipuja ja parantaa ryhtiäsi.

AUTTAA VÄHENTÄMÄÄN VATSAN PÖMPÖTYSTÄ – Tukivyömme tarjoaa apua tukivyöstä erkauman hoidossa, työntäen erkaantuneita vatsalihaksia takaisin yhteen. Syvien vatsalihasten kuntouttaminen ja erkauman korjaaminen synnytyksen jälkeen vähentää pysyvien ryhti- ja selkävaivojen syntymistä.

SÄÄDETTÄVÄ KAKSIOSAINEN KOMPRESSIOKIINNITYS – Tukivyön kaksiosainen kiinnitysmekanismi mahdollistaa täydellisen istuvuuden vatsan alueella. Tehokas kompressiotuki auttaa ylimääräisten nesteiden poistumisessa kehosta synnytyksen jälkeen.

HENGITTÄVÄ TEKNINEN MATERIAALI TAKAA KÄYTTÖMUKAVUUDEN – Tukivyö on valmistettu erittäin joustavasta ja pehmeästä materiaalista, jonka ansiosta vyötä on miellyttävä käyttää eikä se ärsytä ihoa. 

FYSIOTERAPEUTTIEN SUOSITTELEMA – Tukivyömme on suomalaisten fysioterapeuttien suosittelema ja sopii niin alatie- kuin sektiosynnyttäjillekin. Vyötä voi käyttää kaikkien arjen askareiden aikana ja se antaa erittäin hyödyllistä tukea mm. imettäessä. 

SOPII ALATIE- SEKÄ SEKTIOSYNNYTTÄJILLE - Parhaiden tulosten saavuttamiseksi tukivyötä tulisi käyttää 2-3 kuukauden ajan heti synnytyksen jälkeen. 

 TYÖSKENTELEE YHDESSÄ KEHOSI LUONNOLLISEN HORMONIN, RELAXININ, KANSSA

Core Restore tukivyö tarjoaa tukea keskivartalollesi synnytyksen jälkeen, kun lantiosi sekä nivelesi ovat löystyneet Relaxin-hormonin takia. Relaxin on kehon luonnollinen hormoni, joka auttaa vatsan sekä lantion lihaksia ja nivelsiteitä löystymään sekä laajenemaan raskauden ja synnytyksen aikana. Core Restore tukivyö tukee lantiotasi ja keskivartaloasi heti synnytyksen jälkeen, auttaen sinua parantamaan ryhtiäsi ja palautumaan nopeammin. Keskivartalon kuntouttaminen huolella synnytyksen jälkeen vähentää pysyvien ryhti- ja selkävaivojen syntymistä.

Tuotetiedot

  • Lateksiton, hengittävä, allergiatestattu
  • Fysioterapeuttien suosittelema tukivyö 
  • Terveydenhuollon tarvikkeiden vaatimusten mukainen
  • Sopii alatie- sekä sektiosynnyttäjille
  • Leveä, mukava ja joustava tuki, joka tukee keskivartaloasi ja alaselkääsi

SÄÄDETTÄVÄ KAKSIOSAINEN KOMPRESSIOKIINNITYS

Mukavan ja pehmeän Core Restore tukivyön säädeltävä, kaksiosainen kiinnitys takaa täydellisen istuvuuden vatsan alueella

Erillisten kiinnityspaneelien avulla voit säätää tukivyön ylempää ja alempaa istuvuutta ja varmistaa, että se sopii juuri sinulle

HENGITTÄVÄ, PEHMEÄ MATERIAALI TAKAA KÄYTTÖMUKAVUUDEN

Valmistettu huippulaadukkaasta hypoallergeenisestä teknisestä materiaalista, jonka ansiosta vyö tuntuu pehmeältä päällä eikä ärsytä ihoa

Tukeva ja joustava materiaali, joka mukautuu kehosi liikkeisiin ryppyyntymättä tai taittumatta

CORE RESTORE TUKIVYÖTÄ VOI KÄYTTÄÄ KAIKKIEN PÄIVITTÄISTEN ASKAREIDEN AIKANA

Joustavuutensa ja kaksiosaisen kiinnitysmekanismin ansiosta vyö istuu täydellisesti ja mukautuu kehosi liikkeisiin

Turvallinen ja kätevä käyttää kaikkien päivittäisten askareiden aikana: imettäessä, istuessa, kävellessä sekä muiden askareiden aikana

 82% nylon, 18% polyesteri

Pesuohje: 

  • Suositus: tuuleta vyötä ja pyyhi tahrat pois kostealla liinalla.
  • Tarvittaessa: Käsinpesu kylmässä vedessä. Älä liota. Kuivaa tasaisella alustalla. 

Säädeltävien kiinnityspaneelien johdosta vyössä on yli 20cm säätövaraa, joka takaa täydellisen istuvuuden. Yksi koko soveltuu käytettäväksi koko synnytyksen jälkeisen ajan, koska tukivyötä on mahdollista säätää tiukemmalle sitä mukaa kun vatsa kutistuu. 

OTA KÄYTTÖÖN HETI SYNNYTYKSEN JÄLKEEN PARHAIDEN TULOSTEN SAAVUTTAMISEKSI

Voit alkaa käyttää Core Restore tukivyötä heti alatie- ja sektiosynnytyksen jälkeen. Tukivyö on hyvä olla jo sairaalassa mukana, jotta saat parhaan mahdollisen tuen keskivartalollesi heti synnytyksen jälkeen. Tukivyön käyttö on suositeltavaa 1-3 kuukauden ajan synnytyksen jälkeen parhaiden tulosten saavuttamiseksi, mutta sitä voi tarpeen mukaan käyttää myös pidempään. Jos olet epävarma tai jos raskauden jälkeiseen terveydentilaasi liittyy erityispiirteitä, käy tarkistamassa tilanteesi terveydenhoitoalan ammattilaiselta. 

TUKIVYÖN KÄYTTÖ ALATIESYNNYTYKSEN JÄLKEEN

Tukivyötä voi alkaa käyttämään heti alatiesynnytyksen jälkeen. Tukivyön käyttö heti synnytyksen jälkeen tukee kohdun ja lantionpohjan palautumista, sekä auttaa vakauttamaan raskauden ja synnytyksen jälkeen löystyneitä niveliä ja lihaksia. Tukivyö on hypoallergeeninen ja miellyttävän pehmeä, eikä ärsytä ihoa.

TUKIVYÖN KÄYTTÖ SEKTIOSYNNYTYKSEN JÄLKEEN

Tukivyötä voi alkaa käyttämään heti sektiosynnytyksen jälkeen ja se on suunniteltu leikkausten jälkeistä toipumista tukemaan. Keskivartalon tukivyöt tarjoavat apua mm. sektiohaavan vakauttamisessa sekä löysän ihon ja lihasten tukemisessa leikkauksen jälkeen. Kompressiotuki parantaa myös verenkiertoa leikkausalueella, vähentää turvotusta ja edesauttaa toipumista. Sektiosynnyttäjien tulisi varmistaa, että vyö istuu kunnolla leikkaushaavan päällä eikä pääse hankaamaan haavaa. Vyö tulisi kiinnittää napakasti muttei liian tiukasti, niin että se tuntuu mukavalta päällä ja hengitys kulkee kevyesti vatsaan asti. 

Care Restore tukivyötä ei saa käyttää raskauden aikana. Jos sinulla esiintyy kipua tai epämukavuutta, lopeta käyttö ja ota yhteys lääkäriin.

513105-XS

Tilausviitteet

Lola Lykke Tukivyö...

99,00 €