0

Bugaboo Fox3 Black runko / Midnight Black pohjakankaat

1 270,00 €
Sisältää alv:n

Bugaboo Fox3 Black runko / Midnight Black pohjakankaat

Määrä
Tilaamme varastoon, toimitusaika 2-3 viikkoa

Paketissa toimitetaan Bugaboo Fox3 rungon ja renkaiden lisäksi kaikki muut kangasosat (rataskankaat, vaunukopan kankaat, tavarakori) värissä Midnight Black paitsi Bugaboo Fox3 kuomu. Saadaksesi täydellisen yhdistelmävaunun, tulee sinun lisätä ostoskoriin lisäksi Bugaboo Fox3 kuomu.

Bugaboo Fox3 on Bugaboon kehittynein sekä miellyttävin yhdistelmävaunu. Fox3:ssa yhdistyy 20 vuoden innovaatio sekä teknologiset edistysaskeleet, joten runko on erittäin viimeistelty sekä helposti ohjattava. Vaikka ratas onkin erittäin kevyt työntää, soveltuu se silti täydellisesti myös erilaisiin maastoihin sekä jokaiseen vuodenaikaan. Fox3 on valmistettu laadukkaista materiaaleista ja suunniteltu kestämään pitkään. Fox3:ssa on miellyttävät kankaat sekä ergonominen muotoilu, jolloin myös lapsen on mukava matkustaa näissä kevyissä yhdistelmävaunuissa.

Bugaboo Fox3:ssa on ainutlaatuinen työntötuntuma. Erinomainen jousitus sekä kääntyvät suuret, erillisjousitetut eturenkaat tekevät rattaasta erittäin helpon ohjattavan. Takarenkaat ovat 12 tuumaiset, joten rattaat sopivat myös lumelle tai jopa hiekkarannalle. Työntöaisa on helposti säädettävissä eri pituisille työntäjille, jolloin ratas ei tarvitse yhtään ylimääräistä voimaa työntämiseen.

Fox3 on erittäin kevyt (rattaana vain 9,9kg), mutta silti lapsi voi matkussaa Fox3:sissa aina 22kg saakka.

Panoraamapaneeli vaunukopassa tuo raitista ilmaa pikkuisellesi samalla antaa mahdollisuuden katsella ympäröivää maailmaa vatsalla köllötellen. Fox3-rattaissa on uusi solki 5P-valjaissa, joka on entistä nopeampi ja helppokäyttöisempi. Valjaissa on mukavat olkapehmusteet pikkuisellesi. Istuinosassa on lisäpehmikettä ja lapsen selkänojaa voi säätää kolmeen eri asentoon: makuu-, lepo-, ja pystyasento.

Miellyttävä jousitus

Erittäin kevyt työntötuntuma

Pehmeät, vettä hylkivät soft-to-touch kankaat

Nopea & helppotoimintoinen solki 5P-valjaissa

Hengittävä vaunukoppa panoraamaikkunalla ja 3D mesh-patjalla

Mitat ja painot:

Paino rattaana 9,9kg

Eturenkaat 22cm, takarenkaat 30cm

Työntöaisan korkeus, 88-108cm

Istuinosan painoraja 22kg

Vaunukopan painoraja 9kg

Tavarakorin painoraja 10kg

Kankaat konepestävät 30 asteessa

Rungon mitat kasattuna:

Runko: 86 x 52 x 34 cm

Runko + ratasistuimen kanssa: 47 x 60 x 90 cm

0161022-2110003

Lisätiedot

Ikäryhmä
0kk
2 vuotta
3 vuotta
4 vuotta
6kk
12kk
Rattaan istuinosa käännettävissä
Kyllä

Tilausviitteet

Saatat pitää myös

Bugaboo Fox3 Black runko /...

1 270,00 €