NYT ILMAINEN TOIMITUS YLI 50 EURON TILAUKSISTA, KÄYTÄ HYÖDYKSESI !

Emmaljunga Viking vaunukoppa Lounge Grey ja Lounge Black

Hinta verkkokaupassa: 285,00€ 207,00€ Veroton: 166,94€
Valmistaja:Emmaljunga
Tuotekoodi:55245956458
Saatavuus:Varastossa

Vaihtoehdot

* Emmaljunga Vaunukoppa:Emmaljunga Viking vaunukoppa Lounge Grey ja Lounge Black

Viking tuoteperhe sopii kaikkiin elämäntilanteisiin. Sama ratasistuin ja vaunukoppa, kaksi eri runkoa, yhden tai kahden lapsen!

Vauvan vaunukoppa Viking- ja Double Vikinb -runkoon. Nostat vaunukorin paikalleen ja irti tukevasta integroidusta kantokahvasta, joka on piilotettu nerokkaasti kuomun etukaareen. Vaunukopan kiinnitys on "Easy Fix", se napsautetaan helposti paikalleen tai irti, yhä uudelleen ja uudelleen Emmaljunga on paras valinta pohjoismaisiin olosuhteisiin, sillä kankaat ovat säänkestävät ja patja hengittävä. Laadukas ompelutyö ja nepparit takaavat kopan suojapeitteen istuvuuden ja kankaiden kestävyyden arjen touhuissa. Voit pitää kopan helposti puhtaana, yleensä vain pyyhkiminen kostealla pyyhkeellä riittää, sillä sadepisarat ja lika suorastaan pakenevat Emmaljungan kankaista.

Voit tehdä vaunustasi vielä toimivamman hankkimalla valitsemaasi kankaaseen yhteensopivilla päivänvarjolla, makuupussilla tai hoitolaukulla. Voit myös tehdä vauvasi vaunusta yksilöllisemmän hankkimalla siihen eri värisen kuomun, katso verkkokaupastamme iloinen valikoima!

HUOMAA! TOIMITUSAJAT EMMALJUNGA TUOTTEILLE VAIHTELEVAT, TARKEMPI TOIMITUSAIKA ILMOITETAAN SINULLE TILAUKSESI JÄLKEEN, TARVITTAESSA VOIT TIEDUSTELLA TÄTÄ JO ETUKÄTEEN VERKKOKAUPPAMME ASIAKASPALVELUSTA!

 

Kirjoita arvosteluHUOM: HTML-koodia ei käännetä!

Huono           HyväLiittyvät tuotteet (4)