NYT ILMAINEN TOIMITUS YLI 50 EURON TILAUKSISTA, KÄYTÄ HYÖDYKSESI !

Emmaljunga Viking Outdoor runko

Hinta verkkokaupassa: 399,00€ 285,00€ Veroton: 229,84€
Valmistaja:Emmaljunga
Tuotekoodi:1787756
Saatavuus:Varastossa

Emmaljunga Viking Outdoor runko

Viking tuoteperhe sopii kaikkiin elämäntilanteisiin. Sama ratasistuin ja vaunukoppa, kaksi eri runkoa, yhden tai kahden lapsen!

Vaunu on vain 52 cm leveä mikä tekee siitä yhden markkinoiden kapeimmista. Voit ostaa juuri sellaisen kokoonpanon, joka vastaa sinun tarpeita: vaunukoppa vauvalle, istuinosa yli 6 kuukauden ikäiselle.

Mikäli haluat lisätä vaunuusi hieman väriä, voit täydentää sitä värikkäillä kuomun kangasosilla. Jos taas tarvitset lisää säilytystilaa, voit ostaa lisävarusteena kannettavan sidebag jonka voi kiinnittää kätevästi yhdellä kädenliikkeellä vaunun runkoon.

Myös Viking kasvaa perheesi mukana, tosin sillä erotuksella että se kasvaa leveyssuunnassa toisin kuin Super Viking joka kasvaa korkeussuunnassa. Ostat vain yhden Double Viking rungon johon voit kiinnittää molemmat Emmaljunga makuu-/istuinosat tai turvaistuimen.

Valitse kolmesta eri yhden lapsen rungosta:

COMPETITION Ecco (runko musta maalattu+ puhkeamaton pyörä + musta työntöaisa), paino 8,4kg
LOUNGE Air (runko kromin värinen, valkoreunainen ilmakumipyörä + musta työntöaisa), paino 9,2kg
OUTDOOR Air  (runko musta + rouhea ilmakumipyörä + ruskea työntöaisa), paino 9,2kg

HUOMAA! TOIMITUSAJAT EMMALJUNGA TUOTTEILLE VAIHTELEVAT, TARKEMPI TOIMITUSAIKA ILMOITETAAN SINULLE TILAUKSESI JÄLKEEN, TARVITTAESSA VOIT TIEDUSTELLA TÄTÄ JO ETUKÄTEEN VERKKOKAUPPAMME ASIAKASPALVELUSTA!

Kirjoita arvosteluHUOM: HTML-koodia ei käännetä!

Huono           HyväLiittyvät tuotteet (6)