NYT ILMAINEN TOIMITUS YLI 50 EURON TILAUKSISTA, KÄYTÄ HYÖDYKSESI !

Emmaljunga Viking ratasistuin Eco

Hinta verkkokaupassa: 335,00€ Veroton: 270,16€
Valmistaja:Emmaljunga
Tuotekoodi:29809654
Saatavuus:Toimitusaika 2-3 viikkoa

Vaihtoehdot

* Emmaljunga ratasistuin Eco:



Emmaljunga Viking ratasistuin Eco

Viking tuoteperhe sopii kaikkiin elämäntilanteisiin. Sama ratasistuin ja vaunukoppa, kaksi eri runkoa, yhden tai kahden lapsen!

Ratasistuin Viking – ja Double Viking -runkoon. Kuppimallinen, ergonominen istuinosa säätyy istuma-, lepo- ja makuuasentoon, siinä on vakiona 5-pistevaljaat , turvakaari ja kuomu, joka tulee reilusti kasvojen suojaksi, kun suojaa tarvitaan. Voit tehdä rattaastasi yksilöllisen hankkimalla siihen eri värisen kuomun tai vaikka kaksi; kesäksi ja talveksi omansa! Istuinosan kiinnitys on "Easy Fix", se napsautetaan helposti paikalleen tai irti, yhä uudelleen ja uudelleen

Tee ratasistuimesta lämmin ja turvallinen pesä vauvalle, joko topatun jalkapeitteen, tai/ja Emmaljungan lämpöpussin avulla. Merkkikohtaiset lämpövarusteet pysyvät paikallaan, ovat lämpimän ja kuivan tuntuisia materiaaliensa ansiosta ja näyttävät hyvältä, kun design ja väri ovat yhteensopivat rattaan kanssa. Jos tarvitset kulkupelin kaksosille tai kahdelle lapselle, lue Super Vikingin tai Double Vikingin esittely. Ratasistuimen faktoja löydät alla olevasta Ominaisuudet-palkista ja Emmaljungan merkkikohtaiset superhienot lisävarusteet, kuten päivänvarjot ja hoitolaukut ym löydät verkkokaupastamme.

Eco malliston ulkomateriaalit on valmistettu kierrätettävistä PET-pulloista sekä sisäkankaat ovat 100% luomupuuvillaa.

HUOMAA! TOIMITUSAJAT EMMALJUNGA TUOTTEILLE VAIHTELEVAT, TARKEMPI TOIMITUSAIKA ILMOITETAAN SINULLE TILAUKSESI JÄLKEEN, TARVITTAESSA VOIT TIEDUSTELLA TÄTÄ JO ETUKÄTEEN VERKKOKAUPPAMME ASIAKASPALVELUSTA!

Kirjoita arvostelu



HUOM: HTML-koodia ei käännetä!

Huono           Hyvä



Liittyvät tuotteet (2)