NYT ILMAINEN TOIMITUS YLI 50 EURON TILAUKSISTA, KÄYTÄ HYÖDYKSESI !

Emmaljunga Viking Yhdistelmävaunu Outdoor rungolla

Hinta verkkokaupassa: 989,00€ 699,00€ Veroton: 563,71€
Valmistaja:Emmaljunga
Tuotekoodi:1787756568
Saatavuus:Varastossa

Vaihtoehdot

* Emmaljunga Vaunukoppa:* Emmaljunga ratasistuin:


Emmaljunga Viking Yhdistelmävaunu Outdoor rungolla

Viking tuoteperhe sopii kaikkiin elämäntilanteisiin. Sama ratasistuin ja vaunukoppa, kaksi eri runkoa, yhden tai kahden lapsen! Tuotepaketti sisältää rungon, ratasituimen sekä vaunukopan, kaikki mitä tarvitse aina vastasyntyneestä kolmevuotiaaksi saakka.

Vaunu on vain 52 cm leveä mikä tekee siitä yhden markkinoiden kapeimmista.

Mikäli haluat lisätä vaunuusi hieman väriä, voit täydentää sitä värikkäillä kuomun kangasosilla. Jos taas tarvitset lisää säilytystilaa, voit ostaa lisävarusteena kannettavan sidebag jonka voi kiinnittää kätevästi yhdellä kädenliikkeellä vaunun runkoon.

Myös Viking kasvaa perheesi mukana, tosin sillä erotuksella että se kasvaa leveyssuunnassa toisin kuin Super Viking joka kasvaa korkeussuunnassa. Ostat vain yhden Double Viking rungon johon voit kiinnittää molemmat Emmaljunga makuu-/istuinosat tai turvaistuimen.

Runko

Emmaljungan kapeimman (leveys 53 cm) vaunu- ja ratasmallin runko ilmarenkailla. Voit kiinnittää siihen joko valitsemasi vaunukopan, ratasistuimen tai adapterin avulla turvakaukalon. Rungossa on säädettävä, ruskea työntöaisa ja jousitus. Lisäksi siinä on kankainen, pestävä tavarakori, sekä kääntyvät, mutta suoraan kulkemaan lukittavat etupyörät. Etupyörien kääntymisestä on hyötyä varsinkin sisätiloissa; kauppojen käytävillä, ovissa ja hisseissä kulkiessa. Kaduilla ja maastossa matkatessa on kätevämpää, kun etupyörät ovat lukittuna suoraan. Ilmarenkaat ovat mukavan pehmeät ja hiljaiset, kun niihin lisää ilmaa säännöllisesti. Runko taittuu muutamalla käden liikkeellä 76 x 53 x 29 cm –kokoiseen pakettiin


OUTDOOR Air  (runko musta + rouhea ilmakumipyörä + ruskea työntöaisa), paino 9,2kg

 

Viking vaunukoppa

Vauvan vaunukoppa Viking- ja Double Vikinb -runkoon. Nostat vaunukorin paikalleen ja irti tukevasta integroidusta kantokahvasta, joka on piilotettu nerokkaasti kuomun etukaareen. Vaunukopan kiinnitys on "Easy Fix", se napsautetaan helposti paikalleen tai irti, yhä uudelleen ja uudelleen Emmaljunga on paras valinta pohjoismaisiin olosuhteisiin, sillä kankaat ovat säänkestävät ja patja hengittävä. Laadukas ompelutyö ja nepparit takaavat kopan suojapeitteen istuvuuden ja kankaiden kestävyyden arjen touhuissa. Voit pitää kopan helposti puhtaana, yleensä vain pyyhkiminen kostealla pyyhkeellä riittää, sillä sadepisarat ja lika suorastaan pakenevat Emmaljungan kankaista.

Voit tehdä vaunustasi vielä toimivamman hankkimalla valitsemaasi kankaaseen yhteensopivilla päivänvarjolla, makuupussilla tai hoitolaukulla. Voit myös tehdä vauvasi vaunusta yksilöllisemmän hankkimalla siihen eri värisen kuomun, katso verkkokaupastamme iloinen valikoima!

Viking ratasistuin

Ratasistuin Viking – ja Double Viking -runkoon. Kuppimallinen, ergonominen istuinosa säätyy istuma-, lepo- ja makuuasentoon, siinä on vakiona 5-pistevaljaat , turvakaari ja kuomu, joka tulee reilusti kasvojen suojaksi, kun suojaa tarvitaan. Voit tehdä rattaastasi yksilöllisen hankkimalla siihen eri värisen kuomun tai vaikka kaksi; kesäksi ja talveksi omansa! Istuinosan kiinnitys on "Easy Fix", se napsautetaan helposti paikalleen tai irti, yhä uudelleen ja uudelleen

Tee ratasistuimesta lämmin ja turvallinen pesä vauvalle, joko topatun jalkapeitteen, tai/ja Emmaljungan lämpöpussin avulla. Merkkikohtaiset lämpövarusteet pysyvät paikallaan, ovat lämpimän ja kuivan tuntuisia materiaaliensa ansiosta ja näyttävät hyvältä, kun design ja väri ovat yhteensopivat rattaan kanssa. Jos tarvitset kulkupelin kaksosille tai kahdelle lapselle, lue Super Vikingin tai Double Vikingin esittely. Ratasistuimen faktoja löydät alla olevasta Ominaisuudet-palkista ja Emmaljungan merkkikohtaiset superhienot lisävarusteet, kuten päivänvarjot ja hoitolaukut ym löydät verkkokaupastamme.

 

Kirjoita arvosteluHUOM: HTML-koodia ei käännetä!

Huono           HyväLiittyvät tuotteet (6)