NYT ILMAINEN TOIMITUS YLI 50 EURON TILAUKSISTA, KÄYTÄ HYÖDYKSESI !

Emmaljunga NXT90 yhdistelmävaunu

Hinta verkkokaupassa: 1 199,00€ Veroton: 966,94€
Valmistaja:Emmaljunga
Tuotekoodi:100200356225
Saatavuus:Toimitusaika 2-3 viikkoa

Vaihtoehdot

* Emmaljunga NXT90 runko:* Emmaljunga NXT90 vaunukoppa väri:
* Emmaljunga NXT90 Ergo ratasistuimen väri:
Emmaljunga NXT90 yhdistelmävaunu

Emmaljunga NXT90 on täydellinen Ruotsissa käsin valmistettu yhdistelmävaunu.

Paketissa toimitetaan valitsemasi NXT runko, NXT vaunukoppa sekä Ergo ratasistuin!

NXT VAUNUKOPPA

Täydellistä mukavuutta vastasyntyneelle vauvalle aina 6kk (9kg) painoon saakka.

Emmaljunga NXT vaunukoppa tarjoaa ylelliset oltavat vastasyntyneelle, ja koppa on helppo kiinnittää runkoon. Vaunukopan ulkokankaat ovat tuulelta ja sateelta hyvin suojaavaa kangasta, joka on 50%:sti kierrätysmateriaalia! Vaunukopassa on irrotettavat, luomupuuvillaiset sisäkankaat sekä miellyttävä patja. Lisäksi kuomun takaosassa on hyttysverkolla varustettu tuuletusaukko, joka parantaa ilmanvaihtoa kesäkuumalla. Kopan pohjassa on myös pieni selkänoja, jonka voi nostaa ylös, kun lapsi alkaa harjoittelemaan istumista. Keinonahkaiset yksityiskohdat viimeistelevät NXT vaunukopan tyylikkään ulkoasun.

  • Kopan paino: 4,5kg
  • Sisämitat: 76x34x21cm
  • Ulkomitat: 81x38x34cm

NXT ERGO RATASISTUIN

Kun vauva alkaa istumaan ja viettämään aikaa enemmän hereillä, on aika luopua vaunukopasta ja siirtyä rataistuimeen!

Tämä tyylikäs NXT Ergo-istuinosa on aitoa ruotsalaista käsityötä, ja se tarjoaa mukavat oltavat lapselle alkaen 6 kuukauden iästä, aina 22 kg:n painoon asti. NXT ratasistuimen voi kiinnittää runkoon molemmin päin, ja istuinosan saa kallistettua alas lepo- ja nukkuma-asentoon. Ulkokankaat ovat Eco-sarjaa, eli 50%:sti kierrätyspolyesteria. Istuinosan runko on ruotsalaista alumiinia, ja se sopii täydellisesti mustan värisiin NXT-runkoihin

  • Mitat 32 x 105cm
  • Paino 4kg
  • Painoraja 22kg

 

HUOM! Teet näistä yhdistelmävaunuista täydelliset päällekkäiset sisarusrattaat ostamalla vain Go Double adapterin!

Emmaljunga NXT90 Black Outdoor-ecco runko on Ruotsissa käsin valmistettu vaunurunko. Rungossa on tilava tavarakori sekä miellyttävä ergonominen työntöaisa, jonka korkeus on säädettävissä välille 68-115 cm. Tässä vankassa rungossa on säädettävä jousitus, sekä isot pyörät, jotta kulkeminen olisi mahdollisimman vaivatonta kaikenlaisessa maastossa myös lumen tultua maahan. Black Outdoor-ecco rungossa on rouheasti kuvioidut sekä puhkeamattomat Ecco Solight renkaat. Ulkonäön viimeistelee tyylikäs ruskea keinonahkainen työntöaisa.

  • Mitat kokoon taitettuna: 83x49x16 cm (pyörät irrotettuna)
  • Rungon paino renkaiden kanssa 11,2kg

 

Emmaljunga NXT90 Black-ecco runko on Ruotsissa käsin valmistettu vaunurunko. Rungossa on tilava tavarakori sekä miellyttävä ergonominen työntöaisa, jonka korkeus on säädettävissä välille 68-115 cm. Tässä vankassa rungossa on säädettävä jousitus, sekä isot pyörät, jotta kulkeminen olisi mahdollisimman vaivatonta kaikenlaisessa maastossa myös lumen tultua maahan. Black-ecco rungossa on sileämmät renkaat kuin Outdoor mallissa, mutta materiaalina sama Ecco-Solight, joka takaa vaivattoman liikkumisen. Black-ecco rungossa on musta keinonahkainen työntöaisa.

  • Mitat kokoon taitettuna: 83x49x16 cm (pyörät irrotettuna)
  • Rungon paino renkaiden kanssa 11,2kg
No Videos

Kirjoita arvosteluHUOM: HTML-koodia ei käännetä!

Huono           Hyvä