NYT ILMAINEN TOIMITUS YLI 50 EURON TILAUKSISTA, KÄYTÄ HYÖDYKSESI !

Emmaljunga Super Viking runko

Hinta verkkokaupassa: 479,00€ Veroton: 386,29€
Valmistaja:Emmaljunga
Tuotekoodi:00113779
Saatavuus:Toimitusaika 2-3 viikkoa

Vaihtoehdot

* Emmaljunga Super Viking runko:


Emmaljunga Super Viking runko

Super Viking on vahvin mutta kapea! Vaunurunko kestää painoa jopa 40 kg, silti leveys on vain 57 cm. Runkoon voi kiinnittää suoraan joko vaunukopan tai ratasistuimen, ja Go Double –adapterin avulla peräkkäin kaksi vaunukoppaa tai ratasistuinta tai yksi kumpaakin, sekä Car Seat -adapterin avulla turvakaukalon. Super Viking runko toimii siis vaununa, rattaana, turvakaukalon kuljetukseen, tai peräkkäin-tuplavaununa tai –rattaana valintasi ja tarpeesi mukaan. Rungossa on säädettävä työntöaisa, ja jousitus, kankainen, pestävä tavarakori, sekä kääntyvät, mutta suoraan kulkemaan lukittavat etupyörät. Tässä mallissa on ruskea työntöaisa, joka antaa yksilöllisen ilmeen kärryllesi! Kääntyvät etupyörät ovat käytännölliset varsinkin sisätiloissa; kauppojen käytävillä, ovissa ja hisseissä kulkiessa. Kaduilla ja maastossa matkatessa on kätevämpää, kun etupyörät ovat lukittuna suoraan.

Voit valita runkomallistosta joko ECCO- tai ilmarenkaat. ECCO-renkaat ovat kovemmat, mutta huolettomat käytössä. Ilmarenkaat ovat mukavan pehmeät, kun niihin lisää ilmaa säännöllisesti. Runko taittuu muutamalla käden liikkeellä 79 x 57 x27 cm –kokoiseen pakettiin. Emmaljunga Super Viking –runkoon voit kiinnittää lisävarusteena seisomatelineen yli 3-vuotiaalle lapselle, Side Basketin, eli sivukorin ja päivänvarjon. Kaikki lisävarusteet löytyvät verkkokaupastamme

Emmaljunga Super Viking Competition Ecco on tyylikäs mustaksi maalattu runko pukeamattomilla, täysin kierrätettävillä ecco renkailla.

Emmaljunga Super Viking Lounge Air (paino 11,1kg) on kromin värinen runko, kuulalaakeroiduilla, valkoreunaisilla ilmakennorenkailla.

Emmaljunga Super Viking Outdoor Air (paino 11,1kg) on mustaksi maalattu, kuulalaakeroiduilla, rouheilla ilmakumirenkailla sekä elegantilla ruskealla keinonahkaisella työntöaisalla.

HUOMAA! TOIMITUSAJAT EMMALJUNGA TUOTTEILLE VAIHTELEVAT, TARKEMPI TOIMITUSAIKA ILMOITETAAN SINULLE TILAUKSESI JÄLKEEN, TARVITTAESSA VOIT TIEDUSTELLA TÄTÄ JO ETUKÄTEEN VERKKOKAUPPAMME ASIAKASPALVELUSTA!

Kirjoita arvosteluHUOM: HTML-koodia ei käännetä!

Huono           Hyvä