NYT ILMAINEN TOIMITUS YLI 50 EURON TILAUKSISTA, KÄYTÄ HYÖDYKSESI !

Bugaboo Ant

Hinta verkkokaupassa: 539,00€ Veroton: 434,68€
Tuotekoodi:91011001
Saatavuus:Toimitusaika 2-3 viikkoa

Vaihtoehdot

* Bugaboo Ant runko:* Bugaboo Ant Style Set (sis istuinkankaat, vanteet sekä kuomun):


Bugaboo Ant

Parhaat asiat tulevat pienissä paketeissa. Tässä on Bugaboo Ant, Bugaboon kevyin ja kompaktein matkaratas, joka sopii niin kotimaan kuin ulkomaan matkailuun! Bugaboo Ant tekee matkaamisen lasten kanssa helpommaksi ja voit nauttia täysin rinnoin, minne ikinä matkaatkin. Bugaboo Ant sopii vastasyntyneelle ja isompi lapsi kulkee mukana kätevästi kiinnitettävällä seisomalaudalla (lisävaruste).

Sisäänrakennetun jousituksen ansioista liikkuminen on miellyttävää myös isomman lapsen kanssa. Bugaboo Ant liikkuu kevyesti ja sitä on helppo ohjata vain yhdellä kädellä. Ant on miellyttävä sekä matkustajalle että työntäjälle.

Bugaboo Ant matkarattaassa on käännettävä istuinosa, joka kallistuu myös täyteen makuuasentoon. Lapsen matkustaessa kasvot työntöjään päin, voidaan istuinosa kallistaa kolmeen eri asentoon, myös täysi makuuasento ja kasvot menosuuntaan kallistuu selkänoja kahteen eri asentoon. Selkänoja antaa tukea ja joustavuutta. Täyden makuuasennon lisäksi selkänoja on suunniteltu niin, että lapsen on helppo istua suorassa, parantaen näin ryhtiä ja lisää mukavuutta.

Bugaboo Ant painaa vain 7,2kg ollen näin kevyin Bugaboon ratas. Mitat kasattuna on vain 55 x 38 x 23cm, joten se menee käsimatkatavarana lentokoneessa (tarkista asia etukäteen aina lentoyhtiöltä). Vaikka Ant on todella kevyt, on se silti tukeva ja kestää lapsen painon aina 22kg saakka. Lisäksi tavarakorilla on 8kg painoraja.

Korkeussäädettävän työntöaisan ansiosta Ant sopii eri mittaisille työntäjille.

Jatkettava kuomu on väreissä Black, Neon Red sekä Steel Blue. Lisäksi Soft Pink sekä Grey Melange väreissä on kätevä kurkistuskuukku.

  • Kasattuna 55 x 38 x 23cm
  • Ratasta voidaan vetää perästä matkalaukun tapaan
  • Taaempaa tavakoria pystytään käyttämään, vaikka ratas on kasattuna
  • Käännettävä istuinosa
  • Renkaissa jousitus
  • Sopii vastasyntyneelle (käytettäessä Baby Cocoonia) aina 22kg saakka
  • Säädettävä työntöaisa
  • Takavarakorin painoraja yhteensä 8kg
No Videos

Kirjoita arvosteluHUOM: HTML-koodia ei käännetä!

Huono           HyväLiittyvät tuotteet (4)