NYT ILMAINEN TOIMITUS YLI 50 EURON TILAUKSISTA, KÄYTÄ HYÖDYKSESI !

Britax KidFix 3 M

Hinta verkkokaupassa: 279,00€ Veroton: 225,00€
Valmistaja:Britax Premium Line
Tuotekoodi:2000030985
Saatavuus:Varastossa

Vaihtoehdot

* Britax KidFix III M väri:


Britax KidFix 3 M

Britax KidFix III M on tyylikäs ja mukava uutuus KidFix tuotesarjassa. Uusi muotoilu sekä pidempi istuin antavat enemmän mukavuutta sekä pienille että suuremmillekin lapsille. SICT sekä SecureGuard takaavat erinomaisen turvallisuuden lapsille 3,5-vuotiaasta aina 12 ikävuoteen saakka.

Kidfix III M on suunniteltu markkinoiden mukavimmaksi turvavyöistuimeksi. KidFix III M turvavyöistuimessa on erittäin ergonominen muotoilu taaten paremman mukavuuden lapsellesi myös pidemmillä matkoilla. Myös pidemmät lapset voivat nyt matkustaa mukavammin. Pidemmän selkänojan sekä pehmeän etuosan ansiosta, jalat ovat ergonisemmassa asennossa. Tilava V-mallinen selkänoja kasvaa lapsesi mukana, joten se sopii täydellisesti pienemmälle lapselle ja tarjoaa tilaa lapsen kasvaessa.

SecureGuard pitää lannevyön optimaalisessa asennossa lapsen lantioluiden päällä sekä SICT (superior side impact protection) suojaa sivutörmäyksiltä. Kaikki yhdessä tarjoavat parasta mahdollista suojaa lapsellesi.

KidFix III M näyttää tyylikkäältä joka autossa. Uusi muotoilu sekä mustat muoviosat, viimeistelty ja sporttinen ulkonäkö! Suunniteltu, kehitetty ja valmistettu Saksassa. KidFix III M ei ole vain turvallinen, se on on myös tyylikäs.

  • SecureGuard ohjaa lannevyön oikein
  • SICT, erinomaista sivutörmäyssuojaa
  • Helposti säädettävä päätuki
  • Irrotettavat ja pestävät päälliset
  • Ergonominen istuinosa
  • 20% tilavampi istuinosa (verrattuna 

 

No Videos

Kirjoita arvosteluHUOM: HTML-koodia ei käännetä!

Huono           Hyvä