NYT ILMAINEN TOIMITUS YLI 50 EURON TILAUKSISTA, KÄYTÄ HYÖDYKSESI !

Britax KidFix 2 XP SICT BS

Hinta verkkokaupassa: 299,00€ Veroton: 241,13€
Valmistaja:Britax Premium Line
Tuotekoodi:20040018
Saatavuus:Varastossa

Vaihtoehdot

* Britax KidFix väri:Britax KidFix 2 XP SICT BS

Turvavyöistuin, joka kiinnitetään autoon joko isofixillä tai auton turvavyöllä. Britax Kidfix II XP:ssä on uudenlaiset turvavyön ohjaimet ja reilut pehmusteet sekä olka- että lantiovyölle. SecureGuard-menetelmä takaa yksinkertaisella, helppokäyttöisellä, mutta nerokkaalla tavalla, ettei turvavyön lantio-osa purista lapsen vatsaa ja sisäelimiä epämukavasti tai vaarallisesti. Kidfix on v:n mallinen, eli levenee ylöspäin: kun niskatukea ja vyönohjainta nostetaan, hartioille tulee automaattisesti lisää tilaa.

Turvavyöistuinten tarkoitus on yleisesti, että lapsi istuu noin 3 – 4-vuotiaasta (15 kg) lähtien kasvot menosuuntaan, käyttäen auton turvavyötä, joka on tarkoitettu aikuiselle matkustajalle. Turvavyöistuinta käytetään noin 12-vuotiaaksi (36 kg) asti; se korottaa, antaa sivusuojan koko vartalon pituudelle ja ohjaa turvavyön kulkemaan oikein olkapään ja lantion päältä.

Tässä mallissa on ajanmukainen SICT-sivusuoja, joka pienentää törmäysvoimaa auton sisäpuolella sivuoven ja turvaistuimen välillä.

Kun Britax Kidfix II XP SICT on kiinnitettynä autoon isofixillä, se pysyy aina tukevasti paikoillaan, eikä ole irrallaan tyhjänäkään. Kidfixin ominaisuudet minimoivat väärinkäytön mahdollisuudet. Turvallista matkaa!

  • Vähentää etutörmäyksen voimaa – XP-PAD ohjaa pois jopa 30 (Lähde: Britax Testit 2013) prosenttia kaulan alueelle suuntautuvista voimista
  • Optimaalinen lantiovyön paikka tuoreella SecureGuard-menetelmällä
  • Ensiluokkaista sivutörmäyssuojaa – pehmeästi topatut sivutuet ja SICT-teknologia, säädettävissä käytettäväksi vain oven puoleisella sivulla
  • Sopii mihin tahansa autoon – joko ISOFITtai turvavyöasennus
  • Täydellinen istuvuus – V:n muotoinen selkänoja mukautuu kasvavan lapsen mittoihin
  • Äärimmäistä mukavuutta – ergonomisesti suunniteltu niskatuki tarjoaa miellyttävän lepo-asennon
  • BS mallissa istuimen runko musta

 

No Videos

Kirjoita arvosteluHUOM: HTML-koodia ei käännetä!

Huono           Hyvä