NYT ILMAINEN TOIMITUS YLI 50 EURON TILAUKSISTA, KÄYTÄ HYÖDYKSESI !

Britax Baby-Safe I-size Coral Peach + I-size jalusta

Hinta verkkokaupassa: 399,00€ 249,00€ Veroton: 200,81€
Valmistaja:Britax Premium Line
Tuotekoodi:200101156569
Saatavuus:Varastossa

Britax Baby-Safe I-size Coral Peach + I-size jalusta

Tilaa kasvulle – soveltuu syntymästä 15 kuukauden ikään asti

Britax Baby-Safe2 I-size on suunniteltu noudattamaan uutta turvaistuinmääräystä ECE R129 (i-Size), ja se sopii vastasyntynesestä 15 kuukauden ikäseen saakka ( 83 cm). Turvakaukalossa on vastasyntyneelle tarkoitettu pienennintyyny, joka tuo lisätukea ja vaimentaa iskuvoimaa kolarin sattuessa. Pienennin voidaan poistaa ja pääntuen korkeutta voidaan säätää, mikä antaa tilaa lapsen kasvulle.

Lie-flat-teknologia
Tarjoaa vastasyntyneelle mukavamman ja ergonomisemman asennon. Patentoidun sisäänrakennetun kallistusmekanismin ansiosta makuuasennon kulmaa voi säätää lapsen pituuden mukaan. Asento vaihtuu automaattisesti kun pääntukea säädetään.Myös olkahihnat säätyvät automaattisesti oikealle korkeudelle  pääntukea säädettäessä.

Viisipistevaljaat
Viisipistevaljaat ovat turvallisin tapa kiinnittää lapsi turvaistuimeen, sillä ne pitävät lapsen turvallisesti ja varmasti istuimessa. Törmäystilanteessa valjaat jakavat törmäysvoiman viiden pisteen kesken: kaksi olkapäillä, kaksi lantion kohdalla ja yksi valjaiden kiinnityskohdassa lapsen jalkojen välissä. Tämä auttaa suojaamaan lastasi joka suunnasta tulevia törmäyksiä vastaan.

Hyväksytty käytettäväksi

  • jalustan kanssa, auton isofix-kinnikkeissä
  • auton turvavöillä

Britax Baby-Safe I-size jalusta

Turvallinen ja helppo asentaa joka kerta

BABY-SAFE i-SIZE BASE -alustan avulla turvakaukalo on helppo kiinnittää ja irrottaa autosta yksikertaisella napsautuksella. Turvakaukalossa on kätevät osoittimet, jotka näyttävät, kun se on asennettu oikein alustaansa.

Koska turvakaukaloa joutuu siirtämään autoon ja autosta pois usein, etenkin ensimmäisten kuukausien aikana, olemme helpottaneet kiinnittämistä ja irrottamista BABY-SAFE i-SIZE BASE -alustan avulla. Alusta pysyy autossa ISOFIX-kiinnityskohtiin kiinnitettynä, ja turvakaukalo yksinkertaisesti kiinnitetään ja irrotetaan alustasta aina tarvittaessa. BABY-SAFE i-SIZE -turvakaukalossa olevat osoittimet näyttävät, kun turvakaukalo on kunnolla kiinni alustassa tuoden mielenrauhaa jokaiselle matkalle.

K x L x S

45 - 72 x 44 x 64 cm

Paino 8,7kg

Kaikki Britax Römer -turvakaukalot sopivat kaikkiin Britax-rattaisiin CLICK & GO® -adaptereilla.

 

 

 

 

No Videos

Kirjoita arvosteluHUOM: HTML-koodia ei käännetä!

Huono           HyväLiittyvät tuotteet (2)