PAKETTI - Maxi-Cosi Pebble Pro I-Size, Essential Graphite ja Maxi-Cosi Familyfix 3 jalusta

518,00 €
568,00 €
Sisältää alv:n

Huippuluokan turvakaukalo ja jalusta vastasyntyneelle

Pidä kiirettä. Vain 1 kpl jäljellä.

Pakkaus sisältää

Määrä

Tässä paketissa:

Turvakaukalo

Huippuluokan turvakaukalo vastasyntyneelle - tässä on ratkaisu kun haluat että automatkustaminen vauvan kanssa on turvallista, mukavaa ja helppoa. Maxi-Cosi Pebble Pro i-Size tarjoaa parasta turvallisuutta, sillä se on hyväksytty uusimman i-Size-turvaistuinstandardin mukaan.

Pebble Pro i-Size-kaukalon sivuissa on käytetty Memory Foam-vaahtomuovia, joka varmistaa parhaan suojaavuuden. Istuimen vauvatuki pienentää tilan sopivaksi pienelle vauvalle tarjoten liisäsuojaa, sekä ergonomisen asennon vauvalle. Pehmustettu pääntuki suojaa ja tukee vauvan päätä.

Käyttömukavuutta lisäävät Isofix-jalusta (ostetaan erikseen), jonka avulla kaukalon päivittäinen käyttö käy helposti ja turvallisesti, sillä sen ääni- ja valomerkit ilmoittavat kun kaukalo on oikein kiinnitettynä autoon. Lisäksi Pebble Pro-kaukalon automaattivyöt lisäävät käyttömukavuutta, sillä vyöt pysyvät aina poissa tieltä kun lasta asettaa kaukaloon. Maxi-Cosi Pebble Pro i-Size on osa Maxi-Cosin 3Way-turvaistuinperhettä! Samaan jalustaan (Familyfix3) käy myös isompi turvaistuin, Pearl Pro i-Size.

  • Ikäsuositus: 0-12 kk
  • Lapsen pituus: 45-75cm

Jalusta/Telakka

Maxi-Cosi FamilyFix 3 I-Size jalusta on osa Maxi-Cosin tuoteperhettä. Jalusta kiinnitetään autoon ISOFIX-kiinnikkeillä ja se on yhteensopiva Maxi-Cosin turvakaukaloiden sekä turvaistuimien kanssa.

ISOFIX-kiinnitteinen jalusta on helppo ja turvallinen asennus tapa autoon. Sen ääni- ja väri-indikaattorin avulla voi varmistaa, että jalusta sekä turvakaukalo tai -istuin ovat oikein asennettu.

0248786-PAKETTI2

Lisätiedot

Ikäryhmä
0kk
2kk
3kk
4kk
6kk
8kk
9kk
12kk
Hinta
480-600€

Tilausviitteet

Saatat pitää myös

Usein ostettu yhdessä

  • PAKETTI - Maxi-Cosi Pebble Pro I-Size, Essential Graphite ja Maxi-Cosi Familyfix 3 jalusta
  • +
  • Nanny Kätkythälytin
  • +
  • Emma Alipainepumppu Silikoni
  • Yhteishinta: 709,72 €

PAKETTI - Maxi-Cosi Pebble...

568,00 € 518,00 €