0

Emma City Smart Matkaratas, Musta

179,00 €
Sisältää alv:n

Emma City Smart Matkaratas, Musta

Määrä

Uusi Emma City Smart on nimensä mukaisesti nerokas ja näppärä matkaratas. Pieneen tilaan pakkautuva City Smart on todella kevyt - paino vain 6,9 kg - ja mukana tulevan suojalaukun ansiosta näitä matkarattaita on helppo säilyttää ja kuljettaa mukana vaikka lentokoneessa (tarkista aina lentoyhtiökohtaiset rajoitukset käsimatkatavaroille).

Emma City Smart - rattaat taittuvat kokoon helposti yhdellä kädenliikkeellä, ja ne pysyvät pystyssä kasattuna. Rattaissa on käytetty heijastavaa terenauhaa lisäämään turvallisuutta pimeällä. Kevyesti liikkuvat, kääntyvät etupyörät voi myös lukita kulkemaan suoraan. Auringolta suojaa tarjoaa pitkälle ulottuva kuomu ja istuinosan takana oleva rullattava tuuletus- tai kurkistusikkuna, jotka tarjoavat hellepäivinä helpotusta rattaissa matkustavalle.

Matkarattaiden istuimen takana on kätevä tasku, joihin voi laittaa laittaa kaikki pikkutavarat, joiden pitää olla käden ulottuvilla nopeasti. Vanhemman käden ulottuvilla on myös muki teline, johon mahtuu esim. vesipullo. Istuimen alla olevaan tavarakoriin saa mukavasti lastattua pienet kantamukset.

Selkänojan saa käännettyä alas makuuasentoon jotta lapsi voi ottaa pienet torkut rattaissa tarvittaessa. Portaaton säätö selkänojassa mahdollistaa mukavan istuma-asennon löytämisen. Rattaan istuinosa on varustettu 5-pistevaljailla sekä avattavalla turvakaarella.

  • Mitat kokoontaitettuna pyörät irrotettuna: 56 x 43,5 x 20,5 cm
  • Mitat kokoontaitettuna pyörät kiinnitettynä: 60 x 50,5 x 28 cm
098123-02

Lisätiedot

Ikäryhmä
2 vuotta
6kk
12kk
Hinta
100-200€
Rattaan istuinosa käännettävissä
Ei

Tilausviitteet

Emma City Smart Matkaratas,...

179,00 €