Britax Dualfix 2 R, Cosmos Black

299,00 €
499,00 €
Sisältää alv:n

Britax Dualfix 2 R, Cosmos Black

Harmi. Tuote ehti loppua Outletista.
Määrä
Tilaamme varastoon, toimitusaika 2-3 viikkoa

Riippumatta siitä, onko turvaistuin asennettu selkä menosuuntaan vai kasvot menosuuntaan, Dualfix 2 R antaa sinulle täyttä joustavuutta. Se pyörii 360°, joten lapsesi asettaminen istuimeen ja vöihin kiinnittäminen on äärimmäisen helppoa. Sama koskee myös istuimen suunnan vaihtamista: kasvot tai selkä menosuuntaan. Dualfix 2R on myös helppo kallistaa mukavaan, makaavampaan asentoon matkan aikana.

Dualfix R voidaan kääntää auton avointa ovea kohti yhdellä napin painalluksella, jotta voit asettaa lapsesi istuimeen ja kiinnittää turvavyön helposti. Käännä istuin sitten takaisin haluamaasi asentoon, kunnes se lukittuu paikalleen, ja matka voi alkaa.

Dualfix R osoittaa aina oikeaan suuntaan. Voit käyttää istuinta 18 kg asti selkä menosuuntaan -asennossa, sillä lyhyt törmäyssuoja lisää jalkatilaa. Tai voit kääntää istuimen kasvot menosuuntaan yksinkertaisella napin painalluksella, kun lapsesi kasvaa.

Selkä menosuuntaan istuimet tarjoavat parhaan suojan nokkakolarissa – kaikkein yleisin onnettomuus liikenteessä. Selkä menosuuntaan olevassa istuimessa nokkakolarin sattuessa kolarin voimat ohjautuvat istuimen takaosaan, jolloin jäljelle jäävä energia levittäytyy tasaisesti pään, niskan ja yläruumiin alueelle. Kasvot Menosuuntaan asetetussa istuimessa iskun voima jakautuu eri tavalla istuimen rakenteeseen ja kiinnityksiin – aiheuttaen potentiaalisesti sen, että suurempi määrä energiaa osuu lapsen kehoon. Suosittelemmekin, että lapset matkustavat selkä menosuuntaan istuimissa mahdollisimman pitkään, ainakin noin neljään ikävuoteen.

  • Selkä menosuuntaan 0-18kg
  • Kasvot menosuuntaan 9-18kg
  • Mitat (K x L x S) 53 x 45 x 70 cm
  • Istuimen paino 14kg

025255-1601

Lisätiedot

Matkustustapa
Ovelle kääntyvät
Selkä menosuuntaan
Hinta
250€-400€
ECE hyväksyntä
ECE R44/04

Tilausviitteet

Britax Dualfix 2 R, Cosmos...

499,00 € 299,00 €