NYT ILMAINEN TOIMITUS YLI 50 EURON TILAUKSISTA, KÄYTÄ HYÖDYKSESI !

Avent pillimuki, Bendy 300ml

Hinta verkkokaupassa: 11,90€ Veroton: 9,60€
Valmistaja:Avent
Tuotekoodi:8710103781837
Saatavuus:Varastossa

Vaihtoehdot

* Avent Bendy pillimuki 300ml väri:Avent pillimuki, Bendy 300ml

Pillin alaosa on taivutettu, joten se ylettyy helposti juomaan ja lapsi voi juoda mukista luonnollisessa asennossa.

Pillissä on sisäinen vuodonestoventtiili, joka ehkäisee roiskeita. Käännettävä kansi suojaa pilliä ja estää juoman vuotamisen liikkeellä ollessa.

Philips Avent Bendy -pillimuki on helppo koota ja purkaa. Kaikki osat ovat täysin konepestäviä

Philips Avent Bendy -pillimuki on valmistettu materiaaleista, jotka eivät sisällä lainkaan BPA:ta.

Philips Avent Bendy -pillimuki on yhteensopiva sekä Philips Avent Natural- ja Classic+ -sarjojen pullojen (lasipulloja lukuun ottamatta) ja kaikkien Philips Avent- pullojen (lukuun ottamatta aikuisten mukia) kanssa. Koko sarja on suunniteltu tukemaan sinua ja lastasi matkalla kohti itsenäistä juomista

Pehmeä ja joustava pilli on hellävarainen ikenille, ja kevyen ja pienikokoisen muotoilunsa ansiosta muki sopii erinomaisesti ensimmäiseksi pillimukiksi.

Juomaan oppiminen on tärkeä vaihe lapsen kehityksessä. Philips Avent tukee lasten matkaa kohti itsenäistä juomista tarjoamalla helpon tavan siirtyä rinta- tai pullomaidosta avoimen mukin käyttöön. Terveydenhoitoalan ammattilaisten avustuksella suunnitellut tutit, mukien pehmeät ja kovat nokat, pillit ja 360 asteen juomareunat tukevat lapsesi kehitystä ja stimuloivat vasta opittuja motorisia kykyjä ja juomataitoja. Ensiluokkaiset ratkaisut eivät sisällä BPA:ta, ja ne on kehitetty helppokäyttöisyyttä ja hygieenisyyttä silmällä pitäen.

Vuodonestoventtiili ehkäisee roiskeita

No Videos

Kirjoita arvosteluHUOM: HTML-koodia ei käännetä!

Huono           HyväLiittyvät tuotteet (2)