Vauvatalo Johanna kauppias on vaihtunut.

1.1.2024 alkaen Vauvatalo Johanna on Lastentarvike-myymälä. Myymälätilat, sekä tutut asiantuntija myyjät pysyvät samoina – palvelemme teitä kuten aiemminkin. Verkkokauppamme palvelee jatkossa osoitteessa lastentarvike.fi. Löydät meiltä tutut tuotteesi ja paljon muuta.

Avoimet tilaukset:

Kaikki avoimet tilaukset ovat normaalisti voimassa, eikä muutos vaikuta niihin. Tilatut tuotteet saapuvat myymäläämme ja asiakkaat saavat ilmoituksen tuotteiden saavuttua. Huomioithan, että ilmoitus saattaa tulla Lastentarvikkeen sähköpostiosoitteesta. Verkkokaupan avoimet tilaukset toimitetaan poikkeuksia lukuun ottamatta normaalisti.

Takuu- ja reklamaatioasiat:
Kaikki takuu- ja reklamaatioasiat hoituvat edelleen samoissa myymälätiloissa. Kaikki käsittelyssä olevat asiat hoidetaan loppuun normaalisti muutoksesta riippumatta.

Lahjakortit:

Jos olet saanut Vauvatalo Johannan lahjakortin, voit edelleen käyttää sen muutoksesta riippumatta Lastentarvikkeen myymälässä.
Mikäli haluat käyttää lahjakortin Lastentarvikkeen verkkokaupassa ole meihin yhteydessä sähköpostitse tampere_kaleva@lastentarvike.fi

Yhteystiedot:
Jos haluat ottaa meihin yhteyttä, saat meidät puhelimitse kiinni samasta puhelinnumerosta ja uudesta sähköpostiosoitteista 1.1.2024 alkaen:
tampere_kaleva@lastentarvike.fi  03-2145155

Lastentarvike on suomalainen perheyritys, jonka koko Suomen kattava myymäläketju sekä verkkokauppa on palvellut vauva- ja lapsiperhe-elämää jo vuodesta 1967. Tervetuloa tutustumaan Lastentarvikkeeseen!

www.lastentarvike.fi