NYT ILMAINEN TOIMITUS YLI 50 EURON TILAUKSISTA, KÄYTÄ HYÖDYKSESI !

Ki Et La -aurinkolasit Jokaki 12-30kk

Hinta verkkokaupassa: 29,90€ Veroton: 24,11€
Valmistaja:Ki ET LA
Tuotekoodi:37602163601555
Saatavuus:Varastossa

Vaihtoehdot

* Ki ET LA väri:Ki Et La -aurinkolasit Jokaki 12-30kk

Ki ET LA -aurinkolasit ovat uudenlaiset pienille lapsille varta vasten suunnitellut, testatut, kestävät ja taatusti toimivat aurinkolasit.

Lasit ovat korkeinta suojaluokkaa (luokka 4) eli ne antavat 100 % suojan auringon UV-säteilyä vastaan. Lasien muotoilu tekee niistä useita muita malleja suojaavammat; ne ovat riittävän korkeat ja siksi lapsen silmät ovat suojassa myös silloin, kun tämä katselee ylöspäin esimerkiksi rattaissa istuessaan. Lapsen silmät ovat erityisen herkät UV-säteilylle, joten ne on tärkeä suojata niin kesän helteissä kuin talven kimmeltävien hankien loisteessakin. Lasit ovat tuikitärkeät myös kantoliinassa matkaavalle vauvalle.

Mukavat ja turvalliset 
Ki ET LA -aurinkolasien kehykset valmistetaan yhdestä osasta, ja käytetty materiaali on taipuisaa ja rikkoutumatonta ja siksi kehykset kestävät kovaakin käsittelyä: ei enää rikkinäisiä saranoita, kadonneita ruuveja tai katkenneita sankoja. Ehjänä pysyvät aurinkolasit ovat turvalliset niin vauvan kuin taaperonkin käytössä. Kehyksissa käytetty materiaali on erittäin kevyttä, lasit tuntuvat miellyttäviltä pienen käyttäjän yllä, siksi lapset pitävät näitä mielellään! 

Linssit valmistetaan polykarbonaatista, joka suojaa UV-sätelyltä paremmin kuin akryyli.

Ki ET LA -aurinkolasit on valmistettu täysin kierrätettävistä materiaaleista.   

No Videos

Kirjoita arvosteluHUOM: HTML-koodia ei käännetä!

Huono           Hyvä