Paketti - Emmaljunga NXT90 Yhdistelmävaunut Flat - Glacier Limited Edition

1 389,00 €
1 616,00 €
Sisältää alv:n Alhaisin hinta viimeiseen 30 päivään ennen alennusta: 1 389,00 €

Glacier Limited Edition-malleja valmistetaan vain rajoitettu erä: jokaisessa kappaleessa on yksilöllinen tuotantonumero, joka varmistaa tuotteen olevan uniikki. Kaupan päälle saat yhteensopivan lisävarustepaketin, jossa mukana Emmaljungan lämpöpussi, hoitolaukku ja organizer.

Tässä paketissa Flat istuin.

Pidä kiirettä. Vain 1 kpl jäljellä.
Määrä

IMITED EDITION!

Emmaljunga NXT90 Yhdistelmävaunut Flat - Glacier Limited Edition yhdistää ainutlaatuiset ominaisuudet lisättyyn näkyvyyteen pimeässä. Vaunuissa on heijastavat nauhat vaunukopassa, ratasistuimessa, sekä vaunujen 10 kg jättikorissa. Glacier Limited Edition-malleja valmistetaan vain rajoitettu erä: jokaisessa kappaleessa on yksilöllinen tuotantonumero, joka varmistaa tuotteen olevan uniikki. Kaupan päälle saat yhteensopivan lisävarustepaketin, jossa mukana Emmaljungan lämpöpussi, hoitolaukku ja organizer.

NXT90 Flat-ratasistuin on Emmaljungan huippumalli: istuin, jonka saa taitettua täyteen makuuasentoon, jotta rattaisiin nukahtaminen on lapsellesi mukavampaa ja helpompaa.

Glacier-yhdistelmävaunujen ainutlaatuiset ominaisuudet:

1. Erittäin tilavassa, jopa 10 kg kantavassa korissa on samaa kangasta kuin vaunuissa, jossa on myös heijastavaa nauhaa. Avattavat läpät korin edessä ja takana helpottavat tavaroiden säilyttämistä. Korin etuosassa myös heijastavaa kangasta.

2. Emmaljunga® Quick-Belt-magneettivaljaiden avulla säädät valjaiden pituutta helposti hihnasta vetämällä. Uudet tyylikkäät ja mukavat valjaat ovat espanjalaisen PONSA-perheyrityksen valmistamat.

3. Näkyvyyttä syksyn ja talven pimeyteen! Glacier-vaunussa on leveät heijastavat nauhat vaunukopassa, sekä heijastavaa nauhaa myös ratasistuimessa ja korissa. Voit valita haluatko nauhojen olevan näkyvillä vai laitatko ne piiloon, kun niitä ei tarvita.

4. Jokaisella Glacier Limited Edition-vaunulla on uniikki rajoitetun erän kappalenumero. Kappalenumeron löydät vaunusta kuomun sisäpuolelta.

5. Uusi Floating Suspension™-nelipyöräinen jousitus tarjoaa erittäin vakaan ja pehmeän kyydin, jonka ansiosta lapsesi matkustaa turvallisesti ja mukavasti myös haastavassa maastossa.

Vauvan ensimmäisten kuuden kuukauden aikana (9 kg asti) voit käyttää tilavaa NXT-vaunukoppaa, josta löytyy kätevä kantokahva. Tämän jälkeen napsautat vaunujen runkoon helposti kiinni ratasistuimen, jota lapsi käyttää n. 4-vuotiaaksi tai 22 kg painoon asti. Istuimen voi kääntää kasvot työntäjään päin sekä kasvot maailmaa päin. Vaunujen mukana tuleva hyönteisverkko sopii niin vaunukoppaan kuin ratasistuimeenkin.

Vihreä huippuvalinta: NXT90-vaunut valmistetaan Ruotsissa Emmaljungan fossiilittomalla energialla toimivassa tehtaassa ja vaunuihin käytetään ympäristöystävällisempiä materiaaleja, kuten Hydro REDUXA® -alumiinia, jonka arvioitu hiilijalanjälki on vain ¼ globaalista keskiarvosta.

0013001-05

Lisätiedot

Ikäryhmä
0kk
2 vuotta
2kk
3 vuotta
3kk
4 vuotta
4kk
6kk
8kk
9kk
12kk
16kk
Hinta
1250-1400€
Rattaan istuinosa käännettävissä
Kyllä

Tilausviitteet

Saatat pitää myös

Usein ostettu yhdessä

  • Paketti - Emmaljunga NXT90 Yhdistelmävaunut Flat - Glacier Limited Edition
  • +
  • Emmaljunga Sadesuoja Large
  • +
  • Paketti - Stokke Tripp Trapp syöttötuoli + Newborn set, valkoinen
  • Yhteishinta: 1 791,00 €

Paketti - Emmaljunga NXT90...

1 616,00 € 1 389,00 €