Paketti Britax Smile 3 Yhdistelmävaunu, Frost Grey/Brown + Baby-Safe iSENSE + Flex iSENSE jalusta + tarvikepaketti

1 293,00 €
1 518,00 €
Sisältää alv:n

Paketti Britax Smile 3 Yhdistelmävaunu, Frost Grey/Brown + Baby-Safe iSENSE, Frost Grey + Flex jalusta + tarvikepaketti

Kaikki valmiina samassa paketissa. Britax Smile 3 yhdistelmävaunu ja Britax Baby-Safe  iSENSE turvakaukalo ja Flex Base iSENSE jalusta. Lisäksi paketissa toimitetaan säätilapaketti, joka pitää sisällään sadesuojan vaunukopalle sekä ratasistuimelle ja hyttysverkon. Mukana toimitetaan adapterit, joilla turvakaukalon saa helposti kiinni runkoon.

Britax Smile 3 yhdistelmävaunu on täydellinen sinulle, joka etsit helposti liikuteltavia yhdistelmävaunuja kaupungin kaduille. Smile 3 on paranneltu muun muassa työntömukavuutta, lisätty kasvavalle lapselle tilaa korkeammalla selkänojalla, ja yleisesti lisätty tyylikyyttä uusilla väreillä, rungon muotoilulla, ja keinonahkaisilla yksityiskohdilla. Paketissa toimitetaan runko, ratasistuin sekä vaunukoppa, joten lisävalintoja ei tarvita.

BRITAX SMILE VAUNUKOPPA

Britax 3 -yhdistelmävaunut sopivat  jo vastasyntyneelle tämän ihanan vaunukopan avulla. Smile 3-vaunukoppa on pehmeä ja turvallinen pesä lapsesi ensimmäisiksi kuukausiksi. Ympäröivät pehmusteet, patja, jalkapeite, ja erittäin suuri kuomu suojaavat pikkuistasi. Mukana tulevat pehmeä patja ja kangasosat voidaan irrottaa ja pestä. Isossa kuomussa on UPF 50+ suojaamassa auringolta ja tuuletusaukko / kurkistusikkuna, mistä voit kurkkia lapsesi menoa ja tuoda koppaan raikasta ilmaa.

Vaunukoppa on myös kevyt ja kompakti: taitettuna se on todella litteä ja siksi se on helppo kuljettaa mukana. Voit irrottaa kopan todella kätevästi vaikka vain yhdellä kädellä: paina muistipainikkeet alas (ensin yksi, sitten toinen) ja nosta sitten vaunukoppa ylös. Koppa kiinnittyy yhtä helposti Smile 3 -runkoon kiinni. Turvallisuutta on lisäämässä kätevät indikaattorit, jotka näyttävät, kun vaunukoppa on kiinnitetty oikein.

Vaunukopan mitat:

Sisämitat (K x L x S) 20 x 73 x 33 cm 

Ulkomitat 20 x 82 x 39,5 cm

Kopan paino 3,5 kg

Vauvan painoraja 9 kg

BRITAX SMILE 3 RATASISTUIN

Smile 3-ratasistuin on tilava ja turvallinen paikka kuljettaa lastasi monen monta vuotta.

Korkea selkänoja (48 cm) takaa lapsellesi paljon enemmän kasvuvaraa kuin aikaisemmin

Selkänojaa voi säätää suoraksi, kallistaa, tai laittaa kokonaan makuuasentoon (säätö onnistuu yhdellä kädellä)

Myös jalkatukea saa säädettyä kolmeen asentoon (säätö onnistuu yhdellä kädellä)

Ratasistuimessa on pikasäädettävät, pehmustetut 5-pistevaljaat, joita voi liikutella liu’uttamalla, vaikka silloinkin kun lapsi jo istuu rattaassa

Smile 3-rattaissa on kiinnitetty enemmän huomiota ulkonäköön, esimerkiksi irrotettava ja pehmustettu turvakaari sopii yhteen työntöaisan kanssa ja värit miellyttävät silmää

Rataistuimen kangas kestää kulutusta: siitä voi nopeasti pyyhkiä liat pois ja on siten helppo pitää puhtaana

Ratasistuimessa saa katseen joko maailmaan tai vanhempiin päin, ja on helposti käännettävissä pikapainikkeiden ansioista

Max. paino ratasistuinta käyttäessä on 22kg (eli noin 3-4 -vuotiaaksi saakka)

BRITAX SMILE 3 RUNKO

Näppärät ja kevyet rattaat rullaavat helposti erilaisissa maastoissa rungon erilaisten ominaisuuksien ansiosta:

Etupyörät kääntyvät 360-astetta, jotta voit navigoida kapeita väyliä ja kääntää rattaita vaivattomasti, ja ne voidaan myös lukita kulkemaan suoraan, kun kuljet epätasaisessa maastossa

Heijastimet lisäävät turvallisuutta ulkona liikkuessa ja niitä on asetettu niin etupuolelle, korin ympärille, ja pyöriin

Helppo ja turvallinen jarru: värimerkkien avulla näet, kun jarru on päällä ja saat sen nopeasti vapautettua ja lukittua kenkiä likaamatta

Täydellinen kaupungissa eläjille kapean rungon (vain 57 cm leveä) ja helpon liikkuvuuden ansiosta

Nahkainen ja pehmeä työntöaisa, jota voi säätää eri korkeudelle (80 - 113 cm)

Etupyörissä ja keskellä jousitus, luoden tasaisemman matkan pikkuisellesi

Ilmatäytteiset renkaat ovat ihanan kevyet ja tekevät työntämisestä vaivattomampaa

Tilava ja syvä tavarakori, johon mahtuu 7 kg edestä tavaraa

Helppo kokoon taitto automaattisen kasauslukon kanssa tekee rattaista kompaktit säilytystä tai kuljetusta varten, ja mahdollistaa myös nopean uudelleen kokoamisen, ilman osien irrottamista

Mitat & painorajat:

Ratasistuimen sisämitat 30 x 23 cm, jalkatuki 23 cm, ja selkänojan korkeus 48 cm

Kokoon taitettuna (istuimen ja pyörien kanssa) 90 x 40 x 57 cm Paino 13 kg

Kasattuna mitat 112 x 97.5 x 57 cm 

Istuinosan painoraja 22 kg

Tavarakorin painoraja 7 kg

Baby-Safe iSENSE

Britax BABY-SAFE iSENSE yhdistää huippuluokan suojan vertaansa vailla olevaan, innovatiiviseen mukavuuteen. Se on varustettu huolellisesti sijoitetuilla älyvaloilla, jotka syttyvät ja sammuvat automaattisesti helpottaen asennusta autoon tai rattaisiin. Voit myös kytkeä valot päälle manuaalisesti varmistaen lapsesi mukavuuden ja näkyvyyden pimeässä. Turvakaukalo kulkee vauvasi mukana syntymästä 15 kuukauden ikään saakka, ja se voidaan asentaa helposti FLEX BASE iSENSE -alustaan tai rattaisiin. Säädettävät, mukavat makuuasennot varmistavat ergonomian ja turvallisen matkanteon kaikkina aikoina.

BABY-SAFE iSENSE on varustettu kolmella erilaisella älyvalosetillä, jotka helpottavat arkea. Asennusvalot syttyvät tarvittaessa automaattisesti ja helpottavat turvakaukalon asentamista jalustaan tai rattaisiin kun ulkona on pimeää. Turvavalot parantavat näkyvyyttä kävellessäsi huonosti valaistuilla alueilla. Ja sisävalot antavat lapsellesi mahdollisuuden nähdä ja tulla nähdyksi. Asennusvalot syttyvät automaattisesti pimeässä ja silloin kun turvakaukaloa siirretään. Kun turvakaukalo on asennettu FLEX BASE iSENSE -alustaan, asennusvalot sammuvat automaattisesti. Kun turvakaukalo asennetaan rattaisiin, asennusvalot sammuvat automaattisesti ja turvavalot syttyvät parantaen näkyvyyttä pimeissä olosuhteissa.

BABY-SAFE iSENSE -turvakaukaloa voidaan käyttää syntymästä 15 kuukauden ikään saakka, ja se tarjoaa mukavuutta koko käyttöikänsä. Vastasyntyneelle tarkoitettu sisätyyny antaa ergonomista tukea. Se on varustettu irrotettavilla ja törmäysvoimaa vaimentavilla pehmusteilla. Kaukalon patentoitu, integroitu lie-flat-mekanismi tarjoaa ergonomisimman asennon, jota voi säätää vauvan pituuden mukaan. 

BABY-SAFE iSENSE on helppo napsauttaa paikoilleen FLEX BASE iSENSE -jalustaan sekä. Käyttäessäsi FLEX BASE iSENSE -jalustaa turvakaukalo voidaan kääntää kohti auton avointa ovea, jolloin lapsen asettaminen istuimeen ja valjaiden kiinnittäminen on helpompaa. Turvakaukalo on helppo irrottaa jalustasta tai rattaista, niin että vanhempi voi olla ergonomisessa pystysuorassa asennossa nostaessaan turvakaukaloa ylös. Turvakaukalo irrotetaan alustasta tai rattaista kääntämällä yksinkertaisesti sen takana olevaa kahvaa, jonka jälkeen se on helppo nostaa pois.

Äänimerkki ilmaisee oikean asennuksen. Kun asennat turvakaukalon auton tai rattaiden FLEX BASE iSENSE -jalustaan, kuulet selkeän napsahduksen, joka ilmaisee, että istuin on asennettu turvallisesti.

Kääntyvä jalusta mahdollistaa turvakaukalon kääntämisen kohti auton avointa ovea, joten vauva on helppo poistaa istuimesta ja siirtää rattaiden vaunukoppaan olitpa lähdössä kävelylle tai palaamassa kotiin. Samaan jalustaa on saatavilla 2.vaiheen istuin turvakaukalon käydessä pieneksi.

Britaxin Lie-flat-teknologia tarjoaa vastasyntyneille mukavamman ja ergonomisemman asennon. Patentoidun sisäänrakennetun kallistusmekanismimme ansiosta makuuasennon kulmaa voi säätää lapsen pituuden mukaan. Asento vaihtuu automaattisesti pääntukea säädettäessä ja antaa tilaa lapsen kehitykselle. Myös olkahihnat säätyvät automaattisesti pääntukea säädettäessä. Pehmustettua pääntukea ja valjaita on helppo säätää yhdellä kädellä lapsen pituuden mukaan. Ennen kuin kiinnität vauvasi valjaisiin, varmistathan, että pääntuki on oikeassa asennossa aivan lapsen olkapäiden yläpuolella.

Babysafe iSense kaukalon mukavat ja tyylikkäät premium- kankaat on suunniteltu mahdollisimman tyylikkäiksi ja mukaviksi. Pehmeästä materiaalista valmistettujen kankaiden istuvuus on entistä parempi, mikä lisää vauvasi matkustusmukavuutta. Matkan aikana sattuu ja tapahtuu. Juomia voi läikkyä ja lapsella saattaa olla matkapahoinvointia. Siksi Britax suunnitteli konepestävän istuinsuojan, joka on helppo irrottaa valjaita irrottamatta. Näin puhdistaminen onnistuu nopeasti.

Älykäs valoteknologia turvakaukalon sisä- ja ulkopuolella

Patentoitu lie-flat-teknologia varmistaa parhaan yhdistelmän turvallisuutta ja mukavuutta

Esteetön käyttö avoimen oven kautta 90 astetta kääntyvässä FLEX BASE iSENSE -alustassa

Kuomu aurinkosuojattu UPF50+

Syntymästä – 83 cm (≈ 15 kuukautta | 13 kg)

5-pistevaljaat

Tuotteen paino : 4.8 kg

Korkeus: 58 cm

Leveys: 44 cm

Syvyys: 67 cm

Britax Flex Base iSENSE 

Jalustalla asennat Britax Baby-Safe iSENSE ja Baby-Safe iSize 3 kaukalot sekä Dualfix iSense turvaistuimen helposti ja tukevasti autosi Isofix-kiinnikkeisiin.

Tämä jalusta on varustettu Britaxin uusimmilla innovaatioilla. Jalustaan asennettu turvakaukalo ja istuin on käännettävissä 90/360 astetta. Näin lapsen asettaminen istuimeen ja vöiden säätäminen on helppoa. Telakkaan asennettua turvakaukaloa ja -istuinta voidaan lisäksi kallistaa niin, että lapsella on aina paras mahdollinen asento riippumatta autosi istuimen kulmasta.. Tämä lisää turvallisuutta ja mukavuutta etenkin jos autossa on kaltevat penkit.

Lisäksi telakkaan asennetun Dualfix iSENSE istuimen voi kääntää kasvot ja selkä menosuuntaan. Suosittelemme kuitenkin selkä menosuuntaan matkustamista mahdollisimman pitkään 

Modulaarinen jalusta on käytössänne pitkään. Perinteisistä jalustoista poiketen, iSENSE jalustaan on kaukalovaiheen jälkeen mahdollista hankkia Dualfix iSENSE turvaistuin. Näin telakkaa voi käyttää aina 105cm, eli noin lapsen neljään ikävuoteen asti. Jalustan säädettävä rebound bar tuo 10%  lisää jalkatilaa lapselle matkustettaessa selkä menosuuntaan.

100811

Lisätiedot

Ikäryhmä
0kk
2 vuotta
3 vuotta
4 vuotta
6kk
12kk
Hinta
1050-1300€
Rattaan istuinosa käännettävissä
Kyllä
Vuodenaika
Kesäkausi
Talvikausi
Valmiiksi räätälöity paketti
Yhdistelmävaunu+turvakaukalopaketti

Tilausviitteet

Saatat pitää myös

Paketti Britax Smile 3...

1 518,00 € 1 293,00 €