Paketti Britax Smile 3 Yhdistelmävaunu, Atlantic Green + Primo Turvakaukalopaketti

1 198,00 €
Sisältää alv:n

Britax Smile 3 Yhdistelmävaunu, Atlantic Green + Primo turvakaukalopaketti

Kaikki valmiina samassa paketissa. Britax Smile 3 yhdistelmävaunu ja Britax Primo turvakaukalo isofix/turvavyöjalustalla. Turvakaukalo kiinnittyy suoraan Britax Smile 3 runkoon, joten erillisiä adaptereita ei tarvita.

Britax Smile 3 yhdistelmävaunu on täydellinen sinulle, joka etsit helposti liikuteltavia yhdistelmävaunuja kaupungin kaduille. Smile 3 on paranneltu muun muassa työntömukavuutta, lisätty kasvavalle lapselle tilaa korkeammalla selkänojalla, ja yleisesti lisätty tyylikyyttä uusilla väreillä, rungon muotoilulla, ja keinonahkaisilla yksityiskohdilla. Paketissa toimitetaan runko, ratasistuin sekä vaunukoppa, Britax Primo tuvakaukalo ja jalusta, joten lisävalintoja ei tarvita.

BRITAX SMILE VAUNUKOPPA

Britax 3 -yhdistelmävaunut sopivat  jo vastasyntyneelle tämän ihanan vaunukopan avulla. Smile 3-vaunukoppa on pehmeä ja turvallinen pesä lapsesi ensimmäisiksi kuukausiksi. Ympäröivät pehmusteet, patja, jalkapeite, ja erittäin suuri kuomu suojaavat pikkuistasi. Mukana tulevat pehmeä patja ja kangasosat voidaan irrottaa ja pestä. Isossa kuomussa on UPF 50+ suojaamassa auringolta ja tuuletusaukko / kurkistusikkuna, mistä voit kurkkia lapsesi menoa ja tuoda koppaan raikasta ilmaa.

Vaunukoppa on myös kevyt ja kompakti: taitettuna se on todella litteä ja siksi se on helppo kuljettaa mukana. Voit irrottaa kopan todella kätevästi vaikka vain yhdellä kädellä: paina muistipainikkeet alas (ensin yksi, sitten toinen) ja nosta sitten vaunukoppa ylös. Koppa kiinnittyy yhtä helposti Smile 3 -runkoon kiinni. Turvallisuutta on lisäämässä kätevät indikaattorit, jotka näyttävät, kun vaunukoppa on kiinnitetty oikein.

Vaunukopan mitat:

Sisämitat (K x L x S) 20 x 73 x 33 cm 

Ulkomitat 20 x 82 x 39,5 cm

Kopan paino 3,5 kg

Vauvan painoraja 9 kg

BRITAX SMILE 3 RATASISTUIN

Smile 3-ratasistuin on tilava ja turvallinen paikka kuljettaa lastasi monen monta vuotta.

Korkea selkänoja (48 cm) takaa lapsellesi paljon enemmän kasvuvaraa kuin aikaisemmin

Selkänojaa voi säätää suoraksi, kallistaa, tai laittaa kokonaan makuuasentoon (säätö onnistuu yhdellä kädellä)

Myös jalkatukea saa säädettyä kolmeen asentoon (säätö onnistuu yhdellä kädellä)

Ratasistuimessa on pikasäädettävät, pehmustetut 5-pistevaljaat, joita voi liikutella liu’uttamalla, vaikka silloinkin kun lapsi jo istuu rattaassa

Smile 3-rattaissa on kiinnitetty enemmän huomiota ulkonäköön, esimerkiksi irrotettava ja pehmustettu turvakaari sopii yhteen työntöaisan kanssa ja värit miellyttävät silmää

Rataistuimen kangas kestää kulutusta: siitä voi nopeasti pyyhkiä liat pois ja on siten helppo pitää puhtaana

Ratasistuimessa saa katseen joko maailmaan tai vanhempiin päin, ja on helposti käännettävissä pikapainikkeiden ansioista

Max. paino ratasistuinta käyttäessä on 22kg (eli noin 3-4 -vuotiaaksi saakka)

BRITAX SMILE 3 RUNKO

Näppärät ja kevyet rattaat rullaavat helposti erilaisissa maastoissa rungon erilaisten ominaisuuksien ansiosta:

 • Etupyörät kääntyvät 360-astetta, jotta voit navigoida kapeita väyliä ja kääntää rattaita vaivattomasti, ja ne voidaan myös lukita kulkemaan suoraan, kun kuljet epätasaisessa maastossa
 • Heijastimet lisäävät turvallisuutta ulkona liikkuessa ja niitä on asetettu niin etupuolelle, korin ympärille, ja pyöriin
 • Helppo ja turvallinen jarru: värimerkkien avulla näet, kun jarru on päällä ja saat sen nopeasti vapautettua ja lukittua kenkiä likaamatta
 • Täydellinen kaupungissa eläjille kapean rungon (vain 57 cm leveä) ja helpon liikkuvuuden ansiosta
 • Nahkainen ja pehmeä työntöaisa, jota voi säätää eri korkeudelle (80 - 113 cm)
 • Etupyörissä ja keskellä jousitus, luoden tasaisemman matkan pikkuisellesi
 • Ilmatäytteiset renkaat ovat ihanan kevyet ja tekevät työntämisestä vaivattomampaa
 • Tilava ja syvä tavarakori, johon mahtuu 7 kg edestä tavaraa
 • Helppo kokoon taitto automaattisen kasauslukon kanssa tekee rattaista kompaktit säilytystä tai kuljetusta varten, ja mahdollistaa myös nopean uudelleen kokoamisen, ilman osien irrottamista

Mitat & painorajat:

 • Ratasistuimen sisämitat 30 x 23 cm, jalkatuki 23 cm, ja selkänojan korkeus 48 cm
 • Kokoon taitettuna (istuimen ja pyörien kanssa) 90 x 40 x 57 cm Paino 13 kg
 • Kasattuna mitat 112 x 97.5 x 57 cm 
 • Istuinosan painoraja 22 kg
 • Tavarakorin painoraja 7 kg

BRITAX PRIMO

Loistava turvakaukalo vastasyntyneille vauvoille ja se on yhteensopiva kaikkien Britax ratasmallien kanssa integroidun Travel Systemin ansiosta. Primo on suosittu turvakaukalo joustavuutensa takia sillä siinä on useita asennusmahdollisuuksia. Sen voi kiinnittää autoon joko turvavöillä tai turvallisella Primo ISOfix jalustalla.

Primo turvakaukalo tarjoaa erittäin mukavat matkustusolosuhteet vauvalle. Pehmustetut valjaat ja nostettu pääntuki luovat turvallisen ja tukevan matkustusasennon joka soveltuu hyvin nukkumiseen. Valjaat ovat helposti säädettävissä yhdellä vedolla ja lisäksi niitä voi mukauttaa lapsen kasvuun. Käytännöllisistä syistä kuomu ja kantokahva ovat erillään ja turvakaukalon päälliset ovat irrotettavissa kaukalon puhdistusta varten.

 • Primo turvakaukalo on kehitetty optimoimaan pikkuvauvan turvallisuus ja mukavuus automatkan aikana.
 • Vastasyntyneen lisätukipehmuste, pehmeät täytteet ja integroitu aurinkosuoja ovat pieniä mutta tärkeitä yksityiskohtia.
 • Britax Primo kaukalo on yhteensopiva Britax travel system adapterin avulla rattaisiin ja vaunuihin , esim. Britax b-agile  rattaisiin adapterilla tai suoraan Britax Smile 2 runkoon.
 • Integroitu kolmipistevyö, jonka voi säätää kolmelle eri korkeudelle lapsen kasvaessa.
 • Primo-kaukaloa voi keinuttaa kantoaisan ollessa yläasennossa. Keinumisen voi myös estää helposti kääntämällä kantoaisan alas.
 • Aisan ergonomisen muotoilun ansiosta Primo-kaukaloa on helppo kantaa lähellä kehoa.
 • Päälliset voi irrottaa ja pestä.

 

 • Korkeat laidat suojaavat vauvaa sivuttaiskolareissa. Britax Primo ja Base on hyväksytty ECE R44 -normin 04-version mukaisesti enintään 13-kiloisille lapsille.
 • Primo base telakka on mahdollista kiinnittää turvavyöllä tai isofixillä.

Turvakaukalon voi asentaa selkä menosuuntaan päin kaikkiin autonistuimiin, joissa on kolmipisteturvavyö mutta ei turvatyynyä (airbag). Jos käytössä on Isofix-kiinnitteinen Primo Base -jalusta, turvakaukalon voi napsauttaa siihen kätevästi ja luotettavasti. Lue asennusohjeet turvaistuimen käyttöoppaasta.

BRITAX PRIMO JALUSTA

Britax Primo turvakaukalon kiinnitykseen tarkoitettu turvallinen jalusta autoon. Jalusta pitää kaukalon tukevasti paikallaan ja varmistaa pienokaisen matkustusturvallisuuden. Jalusta kiinnitetään autoihin turvallisella ISOfix- kiinnityksellä tai vaihtoehtoisesti turvavöillä.

100892-1

Lisätiedot

Ikäryhmä
0kk
2 vuotta
3 vuotta
4 vuotta
6kk
12kk
Hinta
1050-1300€
Rattaan istuinosa käännettävissä
Kyllä
Vuodenaika
Kesäkausi
Talvikausi
Valmiiksi räätälöity paketti
Yhdistelmävaunu+turvakaukalopaketti

Tilausviitteet

Paketti Britax Smile 3...

1 198,00 €