Nuhanenän paketti - Babyvac nenäimuri, Vaporizer kuivahöyrystin ja Vaporizer lisätyynyt 5kpl

70,00 €

Hinnan 77,90 € sijasta

Sisältää alv:n

Täydellinen paketti pienelle nuhanenälle!

Pakkaus sisältää

Määrä

Paketti sisältää:

Babyvac nenäimuri

Baby-Vac Nenäimuri on kansainvälisesti myyty tuote, joka kehitettiin Unkarissa vuonna 1995. Sittemmin nenäimuri on levinnyt maailmanlaajuisesti Amerikkaa myöten ja vihdoin se on saatu myös Suomeen. Tuote on voittanut Vuoden Paras Tuote palkinnon Kanadassa vuosina 2005-2007 (Quality of life omnimedia).

Baby-Vac Nenäimuria käytetään pölynimurin avulla ja tämä tuntuu lapsesta samalta kuin hän niistäisi voimakkaasti. Nuhainen lapsi saa avun muutamassa sekunnissa ja pystyy hengittämään, syömään ja nukkumaan paremmin. Baby-Vac Nenäimuri on kuluttajamarkkinoiden nopein ja tehokkain, mutta kuitenkin turvallinen kotikäyttöinen laite nuhaisen lapsen liman poistamiseen. Baby-Vac Nenäimuri sopii käytettäväksi 0-6 vuotiaille lapsille. Baby-Vac Nenäimuri täyttää turvallisuus- ja hygieniavaatimukset. Tuote on CE-merkitty.

Vaporizer kuivahöyrystin

Tukkoisen olon helpotukseen soveltuva kuivahöyrystin. Vapor-eze laitteessa käytetään vaihdettavia tyynyjä, jotka sisältävät huolellisesti kehitettyä öljyä, joka on sekoitettu raikkaasta mentolista sekä puhtaasta, lievittävästä eukalyptusöljystä. Laitteessa on kolme tehokkuuden säätöä. Vapor-Eze soveltuu flunssaoireiden helpottamiseen kaikille - yli 3 kk:n ikäisistä vauvoista alkaen. Se on mainio apuväline myös astmaatikkojen ja allergisten oireiden helpottamiseen.

Koska Vaporizerissa ei käytetä mitään kemikaaleja tai vettä, on se täysin turvallinen käyttää sekä helppo pitää puhtaana, eikä siihen muodostu hometta, itiöitä tai bakteereja. Laite on pieni ja äänetön, lisäksi se sisältää yövalon. Vapor-Eze Soveltuu kaikille yli 3 kk ikäisistä vauvoista alkaen, myös astmaatikoille ja allergisille. Tuote on pieni ja äänetön ja sisältää yövalon. Vaporizer on taloudellinen, käytä vaikka jatkuvasti päivällä ja yöllä. Ota myös mukaan töihin!

Vaporizer lisätyyny 5kpl, Menthol-euga

5 kpl erikseen pakattua menthol- ja eukalyptusöljyä sisältävää tyynyä. Käytetään yhdessä Vaporizer-kuivahöyrystimen kanssa helpottamaan tukkoista oloa. Sopivat myös allergikoille ja astmaatikoille.

1051-NUHA

Lisätiedot

Hinta
20-100€

Tilausviitteet

Saatat pitää myös

Nuhanenän paketti - Babyvac...

70,00 €