NYT ILMAINEN TOIMITUS YLI 50 EURON TILAUKSISTA, KÄYTÄ HYÖDYKSESI !

Alecto DBX-88 ECO Itkuhälytin

Hinta verkkokaupassa: 99,00€ Veroton: 79,84€
Valmistaja:Alecto
Tuotekoodi:045188
Saatavuus:Varastossa

Alecto DBX-88 ECO Itkuhälytin

Alecto BDX-88 ECO-itkuhälytin tarjoaa monipuoliset ominaisuudet joilla valvoa lapsen unta. Digitaalinen DECT-teknologia varmistaa häiriöttömän yhteyden lapsen ja vanhemman yksikön välillä. Tämä Alecto itkuhälytin on helppokäyttöinen, laadukas ja hinnaltaan kilpailukykyinen. Laitteessa on ECO-tila, joka mahdollistaa pienemmän virrankulutuksen sekä säteilyn. Siinä on myös kaksisuuntainen puheyhteys, jonka avulla voit rauhoitella vauvaa takaisin uneen menemättä lapsen huoneeseen.

Alecto DBX-88 hälyttää mikäli toinen yksikkö joutuu kuuluvuusalueen ulkopuolelle. Sisätiloissa kuuluvuus on jopa 50 metriä, ja ulkona jopa 300 metriä. Itkuhälytin on varustettu myös säädettävällä lämpötilatunnistimella, ja siinä on 5 sävelmää joita voi soittaa lapsen tuudittamiseksi uneen. Laitteen sisäänrakennettu yövalo luo rauhallisen ja turvallisen tunnelman lastenhuoneeseen.

Vanhempien yksikössä on mukana ladattavat paristot, ja lapsen yksikkö toimii verkkovirralla. Lapsen yksikköön voi kuitenkin laittaa 4 ladattavaa AA paristoa (Huom! Ei tavallisia paristoja), mikäli verkkovirtaa ei ole lähettyvillä.

No Videos

Kirjoita arvosteluHUOM: HTML-koodia ei käännetä!

Huono           HyväLiittyvät tuotteet (2)