Tiedotus koskien Vauvatalo Johannan Espoon ja Raision myymälöitä

Yrittäjä vaihtuu ja Vauvatalo Johannan Raision ja Espoon Sellon myymälät muuttuvat Lastentarvike-myymälöiksi 1.1. alkaen. Myymälätilat, sekä tutut asiantuntija myyjät pysyvät samoina – palvelemme teitä kuten aiemminkin.

Avoimet tilaukset:

Kaikki avoimet tilaukset ovat normaalisti voimassa, eikä muutos vaikuta niihin. Tilatut tuotteet saapuvat tuttuun myymälään ja asiakkaat saavat ilmoituksen tuotteiden saavuttua. Huomioithan, että ilmoitus saattaa tulla Lastentarvikkeen sähköpostiosoitteesta.

Takuu- ja reklamaatioasiat:

Kaikki takuu- ja reklamaatioasiat hoituvat edelleen samoissa myymälätiloissa. Kaikki käsittelyssä olevat asiat hoidetaan loppuun normaalisti muutoksesta riippumatta.

Lahjakortit:

Jos olet saanut Vauvatalo Johannan lahjakortin, voit edelleen käyttää sen muutoksesta riippumatta Espoon ja Raision myymälöissä. Tämä koskee ennen vuotta 2023 ostettuja lahjakortteja.

Lahjakortin voi käyttää myös Vauvatalo Johannan verkkokaupassa. Jos lahjakortin koodin käyttäminen suoraan vauvatalojohanna.fi-verkkokaupassa ei onnistu, niin ole yhteydessä verkkokauppa@vauvatalojohanna.fi.

Yhteystiedot:

Jos haluat ottaa meihin yhteyttä, saat meidät puhelimitse kiinni samoista puhelinnumeroista ja uusista sähköpostiosoitteista 1.1.2023 alkaen:

raisio@lastentarvike.fi   P. 02 251 2050

espoo@lastentarvike.fi P. 09 8786 250

Vanha sähköpostiosoite on käytössä ja luemme sitä 31.1.2023 asti. Huomioithan, että vastauksemme saattaa tulla Lastentarvikkeen sähköpostiosoitteesta.

Vauvatalo Johanna palvelee edelleen Tampereella ja verkossa normaalisti Vauvatalo Johannan nimen alla.

 

Lastentarvike on suomalainen perheyritys, jonka koko Suomen kattava myymäläketju sekä verkkokauppa on palvellut vauva- ja lapsiperhe-elämää jo vuodesta 1967.

Sunnuntai Maanantai Tiistai Keskiviikko Torstai Perjantai Lauantai January February March April May June July August September October November December