Emmaljunga NXT 2022 mallisto on saapunut myymälöihin sekä verkkokauppaan!

Emmaljungan kylässä Ruotsissa jo vuodesta 1925 valmistetut lastenvaunut sekä -rattaat ovat laadukkaat ja sopivat täydellisesti pohjolan oloihin sopivat lastenrattaat. 

Vuoden 2022 mallistossa on kiinnitetty erittäin paljon huomiota käytettävyyden ja laadukkuuden lisäksi myös ympäristöystävällisyyteen.

Vaunut valmistetaan alusta loppuun niin ympäristöystävällisesti kuin mahdollista. Emmaljungan tehdas käyttää vain uusiutuvia energianlähteitä ja hiilidioksidipäästöjen määrä on minimoitu. Tehtaan katolla on 1 500m2 aurinkopaneeleita ja tehtaalle on luotu jopa oma vedenpuhdistusjärjestelmä.

Emmaljungat valmistetaan pohjoismaalaisesta alumiinista. REDUXA-alumiini on Norjasta ja se tuotetaan uusiutuvilla energialähteillä: vesi-, tuuli, ja aurinkovoimalla. Myös Emmaljunga-tehdas on vihreä: sähköenergia on peräisin uusiutuvasta vesivoimasta, tehtaalla on standardin ISO14001 mukainen ympäristösertifikaatti sekä oma vedenpuhdistusjärjestelmä, jossa vesi kierrätetään kokonaan uudelleen.

Sunnuntai Maanantai Tiistai Keskiviikko Torstai Perjantai Lauantai January February March April May June July August September October November December